Casa Auto deschide prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie cu linie robotizată

  • Prima investiție de acest tip din România și Europa de Est
  • Linie robotizată pentru reparații de o calitate ireproșabilă
  • Timp scurt de efectuare a reparațiilor
  • Mașină la schimb oricând și gratuit pe durata reparației
  • Platformă online pentru urmărirea statusului reparațiilor mașinii pe http://centrutehnic.testergrup.ro
  • Investiție de 2.5 milioane de EUR, cu o suprafață totală de 2000 mp
Casa Auto deschide prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie cu linie robotizată

Tester Grup continuă seria de investiții și deschide în Lețcani, pe DN28, principala intrare în Iași, prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie dotată cu linie robotizată din Europa de Est. Casa Auto Centru Tehnic este o nouă investiție Tester Grup realizată din dorința de a îmbunătăți în permanență serviciile oferite clienților, cu reparații de o calitate ireproșabilă efectuate într-un timp foarte scurt. În plus, clienții Casa Auto Centru Tehnic vor beneficia oricând și gratuit de mașină la schimb pe durata reparației și pot afla statusul mașinii în lucru accesând online http://centrutehnic.testergrup.ro

“Tot ceea ce facem are ca scop satisfacerea nevoilor clienților noștri, iar Casa Auto Centru Tehnic va oferi o nouă perspectivă asupra felului în care oamenii interacționează cu domeniul reparațiilor auto. Deschidem prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie din România și Europa de Est dotată cu linie robotizată pentru reparații de o calitate ireproșabilă efectuate într-un timp foarte scurt. Grupul Tester îmbrățișează tehnologia și inovația, motoarele economiei contemporane, și credem că această investiție este încă o dovadă că ascultăm dorințele clienților noștri și le punem în practică” declară Bogdan Toporaș Pițigoi, Președinte Tester Grup.

La Casa Auto Centru Tehnic pregătim terenul pentru a testa noi tehnologii consacrate în industrii performante. Linia robotizată vine în sprijinul specialiștilor Casa Auto Centru Tehnic certificați în utilizarea tehnologiei avansate adusă în premieră în Iași, pentru a recrea de fiecare dată scenariul perfect de vopsire pentru toate tipurile de caroserie, astfel încât mașina clientului să arate ca nouă.

Utilajele cu care este dotat Centrul Tehnic sunt de ultimă generație și au fost achiziționate de la Intersofex, care ne-a fost alături în acest demers unic în Europa de Est. Implicați în acest proiect este și Auto Total, care ne furnizează vopsele premium de cea mai bună calitate marca PPG, partener implicat în implementarea proiectului și în training-ul echipei Casa Auto Centru Tehnic.

“Viitorul constă în colaborarea oameni – roboți. Facem cunoștință Iașiului cu o lume în care oamenii lucrează cot la cot cu roboţii și integrăm în mediile de lucru existente la Casa Auto o linie robotizată menită să revoluționeze reparațiile auto. La Casa Auto Centru Tehnic garantăm că prin tehnologia elvețiană adusă în premieră în România optimizăm randamentul și scurtăm procesul de reparație, obținând același rezultat ireproșabil, de fiecare dată. Indiferent de mașina pe care o aveți, Casa Auto Centru Tehnic oferă o gamă de soluţii dedicate pentru un finisaj de calitate” spune Daniel Condrea, Director After Sales Casa Auto.

La Casa Auto Centru Tehnic folosim avansul tehnologic și îl punem în slujba oamenilor deservind eficient și fidel nevoile clienților. Astfel, evoluăm constant atât la nivel personal, cât și profesional, avem vocație în inovație și suntem “cot la cot cu tehnologia”.

Detalii și programări la 0232 933 sau pe http://centrutehnic.testergrup.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.