Atelierul parintilor – pentru parinti responsabili

Multi dintre noi, cei care avem copii, ne gandim doar la cum sa ne educam copii mai bine si la cum sa ii pregatim pentru societatea in care traim. Pentru fiecare din noi, copilul a devenit cel mai important lucru care ni s-ar fi putut intampla. Dar totusi un copil nu are nevoie doar de educatie, el are nevoie si de iubire si de respect, dar mai ales de un parinte responsabil, care sa se gandeasca tot timpul la el si la nevoile lui.

Eu unul recunosc ce de cele mai multe ori am fost pus in situatii din care nu am stiut cum sa ies. Am avut nevoie de informatii de pe net, de ponturi despre cum sa imi inteleg copilul si nevoile sale. Dupa cum am mai spus si in alte postari – parintii se nasc odata cu venirea pe lume a copilului. Poate ca de cele mai multe ori nu am fost un parinte pe gustul copilului meu, dar macar am incercat sa fiu informat si sa ii ofer tot ce este mai bun pentru el.

Pentru toti parintii care vor sa fie pregatiti pentru nevoile copilului lor, o alternativa de invatare o reprezinta Atelierul Parintilor. Aici veti intalni 4 persoane deosebite, care va vor introduce in minunata lume a parintilor. Veti gasi zambete si raspunsuri profi la nevoile de parinte, pe care le veti avea. Iubirea neconditionata, respectul, comunicarea pozitiva si deschiderea in relatia parinte-copil, vor fi lucruri pe care le veti invata in cadrul intalnirilor organizate de Atelierul Parintilor.

Cati dintre noi, parintii nu am fost cuprinsi de panica, disperare, uneori de nervi intinsi la maximum, curiozitate, liniste si in final de bucuria oferita de zambetul copilului nostru. Fiecare din noi am trecut printr-o copilarie frumoasa si multi dintre noi vor sa le ofere sansa copiilor nostri sa se bucure de farmecul copilariei. Tocmai asta veti gasi si la Atelierul Parintilor – parinti care au invatat sa daruiasca iubire si altora.

Aici vei gasi, fie ca esti la inceput, fie ca voinicul tau este deja maricel, profesionisti care te vor ajuta sa fii parintele pe care si-l doreste fiecare copil. Pentru parintii incepatori exista modul Parent Start, unde vei invata despre: etapele de dezvoltare ale copilului tau, sanatatea familiei, drepturile copilului si drepturile parintelui, temparamentul copilul si reactiile adultului, stiluri parentale. Pentru parintii avansati exista modulul Parent Plus unde vei afla despre: copii de ieri, parintii de azi, dezvoltarea inteligentei emotionale a copilului, copil extravertit – introvertit – timid, dezvoltarea capacitatii copilului de a se face placut, comunicarea armonioasa pentru toate tipurile de urechi. Iar pentru parintii avansati exista modulul Parent Extra unde veti afla despre: cum sa dezvoltati constiinciozitatea copilului, copii si dezvoltarea creativitatii; educatie bazata pe dezvoltarea creierului, 10 noi experimente validate in dezvoltarea copilului: cum si de ce ma jos cu copilul meu.

Iar cei de la Atelierul Parintilor se gandesc si la timpul fiecarui parinte care intreaba de ei. Si pentru asta au facut o serie de evenimente in care sa ii prindeti – Sezatoarea Parintilor, Clubul de carte pentru parinti, Evenimente parinte-copil, Family Building-uri.

Stati cu ochii pe cei de la Atelierul Parintilor si va veti bucura de noi informatii despre cum sa va cresteti copii asa cum va doriti voi. Faceti un pas spre parintele dorit de copilul vostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.