Craciunul vine cam repede

Cand eram copil tremuram de emotie in Ajun de Craciun. Totul contribuia la trairile mele, de la ninsoare si pana la bradul impodobit din casa. Atmosfera feerica a Craciunului avea ceva magic, iar copii de abia asteptau sosirea mosului incarcat cu jucarii.

Acum lucrurile au devenit foarte comerciale, iar trairea sentimentelor de Craciun a trecut pe planul doi. Am ramas interzis cand pe 30 noiembrie am vazut ca incet, incet magazinele isi imbracau haina de sarbatoare a Craciunului. Nici nu am reusit sa ma dezamagesc bine, ca la usa unei vecine suna colindatori. M-am frecat la ochi sa vad daca nu mi se pare ca pe fila de calendar este data de 1 decembrie. Dupa ce am trecut si peste hopul colindatorilor, intr-o zi de duminica, mai exact pe 4 decembrie, unii vecini taiau porcul in gradina blocului.

Mai lipseste ca si Mos Craciun sa apara si sa imi dea cheile de la masina si totul m-ar convinge ca lucrurile au luat-o razna. Daca colindele incep din luna noiembrie cum sa ne mai bucuram de ele in seara de Ajun? Daca bradul de Craciunul il vedem din luna noiembrie, cum sa ne mai bucuram de el in zilele de Craciun?

Mi se pare mie sau Craciunul chiar vine mai repede?

Un cometariu pentru “Craciunul vine cam repede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.