Kooperativa2.0 Iași suflu nou

Prima dată când am auzit de faptul că Andreea îşi doreşte să restarteze blogosfera ieşeană, recunosc că am privit lucrul acesta cu simpatie, dar şi cu puţin scepticism. Pentru că acest lucrul venea după o lungă perioadă de acalmie şi de pauză prelungită a blogosferei ieşene. Dar m-am liniştit repede, atunci când am aflat mai multe detalii despre conceptul sub umbrela căruia vom funcţiona ca şi bloggeri – Kooperativa2.0 Iasi un  suflu nou. În sfârşit un lucru binefăcut în Iaşi şi bine organizat.

Kooperativa 2.0 Iasi suflu nou

Sunt sigur că se vor întâmpla lucruri din cele mai frumoase de acum încolo. Şi nu, Koperativa 2.0 Iaşi nu va avea legătură cu fostele CAP-uri, sau vechile cooperative meşteşugăreşti.  Va fi o organizaţie profesionistă, ce va aduce plus-valoare firmelor ieşene, sau celor care doresc să transmită informaţii către ieşeni. Pentru că, în scurt timp, ne vom transforma într-unul din polii importanţi de unde se vor putea afla informaţii importante. Şi dragilor, nu are cum să fie altfel, atâta timp cât vom rămâne la fel de faini aşa cum am văzut că putem fi cu toţii.

blogmet 2

Şi unde puteam să ne întâlnim pentru startarea acestui nou concept, dacă nu într-un loc ce aduce aminte de peliculele cele mai bine vândute – Cinema Bistro. Da, recunosc, m-am simţit ca într-o mare organizaţie – şi nu vă gândiţi la una “mafiotă” :). Şi la cât suntem de buni, a fost nevoie doar de Dubla 1 pentru a ne cunoaşte mai bine. Şi cum poţi să faci socializarea mai bună, dacă nu alaături de burgerii Cinema Bistro. Apropo mâncare la fel de bună putem găsi şi la Vivo şi Fiber Ribs. Cu alte cuvinte Koperativa 2.0 Iaşi nu se putea lansa mai bine decât la Cinema Bistro.

Iar omul zâmbet, aşa cum îi spun eu lui Paul Padurariu, a imortalizat momentele, ca peste ani, să ne aducem aminte cu bucurie de lansarea Koperativa 2.0 Iaşi. Bine, recunosc, mă aşteptam să mă scoată mai slim, dar nu pot să cer imposibilul :).  Bravo Paul pentru tot ceea ce faci.

Acum, se pot spune multe despre ceea ce vom putea face împreună. Dar ceea ce trebuie să conştientizăm cu toţii – şi cei din “garda veche” şi cei din “garda nouă” este că unii fără alţii nu vom putea răzbi în acest proiect. Aici vom fi o echipă şi acesta trebuie să fie conceptul care va guverna buna-desfăşurare a lucrurilor din Koperativa 2.0. Vom fi prieteni, vom învăţa unii de la alţii şi ce este cel mai important, NU vom fi invidioşi (doar în sensul pozitiv al cuvântului).

Fie că suntem bloggeri de fashion, fie că suntem bloggeri de food, fie că suntem bloggeri generalişti, sau orice altă nişă, trebuie să fim convinşi că împreună putem reprezenta o forţă. Poate părea un pic heirupist, dar din experienţa de până acum, pot spune că se poate.

Blogmet 1

Membrii marcanţi ai întâlnirii de aseară de la Cinema Bistro îi găsiţi mai jos: Andreea Ignat, Daniela Macsim, Ema Pohrib, Oana Blaga, Ciprian Ionut Vacariu, Bogdan Mihai Alupoaie, Dragoş Bârgoanu, Bianca Roxana Ionel, Alexandra Bohan, Paul Pădurariu, Alexandra Ignat, Mariana Dorosenco, Dana Burlacu Vistiernicu, Anda Elena Pintilie, Marian Matei, Robert Ciobotaru, Diana Cătănoaia, Isabela Niţică, Andreea Creţu, Ramona-Elena Cervenciuc, Bogdan Beşliu, Constantin Ciobanu, Vali Popa, Andreea Chirilă, Elena Pădurariu, Etienne Ignat

Sunteţi cu toţii oameni frumoşi. De la mic la mare.

Koperativa 2.0 este un concept marca Chinezu şi mă bucur că după Bucureşti s-a orientat către Iaşi.

2 comentarii pentru articolul “Kooperativa2.0 Iași suflu nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.