Oameni frumoși ai Iașului episodul 22

Oameni frumoși ai Iașului episodul 22. Este zi de miercuri, prilej de a mai scrie despre ei, despre oamenii frumoși pe care i-am întâlnit de-a lungul vieții mele. Simt nevoia să mă repet – mai ales pentru cei care intră pentru prima dată pe articolele mele despre oameni frumoși ai Iașului – ceea ce scriu vine din experiența personală pe care am avut-o cu acești oameni. Îmi puteți da dreptate, cum la fel de bine puteți să nu fiți de acord cu mine. Dar, scriu despre ei pentru că m-am săturat de oamenii care ies în față deși nu au pe ce se baza în afara tupeului, iar oamenii frumoși au bunul simț de a face în tăcere lucruri frumoase. Sunt sigur că sunt mult mai mulți oameni frumoși, dar nu am ajuns eu încă să îi cunosc pe toți.

Oameni frumoși ai Iașului episodul 22

Ei, dragii mei astăzi voi scrie despre o persoană care are o sursă infinită de magie. Este un om care te face să te întrebi de unde își extrage energia de a ajuta oameni. Și de a nu se opri atunci când lucrurile par că o iau razna. Poate că are un loc secret plin doar de oameni buni. Care fac persoana în cauză să continue. Să continue să facă oameni să zâmbească. Să coaguleze oamenii în jurul său pentru cauze nobile. Și asta fără să dea senzația că se forțează să facă bine. În ziua de astăzi e greu să faci bine, dar să mai convingi și pe alții să ți se alăture e aproape imposibil. Dar, omul de astăzi reușește acest lucru an de an.

Dacă o vezi în zilele ei bune, stai și te întrebi dacă e chiar ea persoana care face lucrurile să se miște. Pentru că se bucură de viață ca și un copil și îi place să facă totul din joacă. Poate că acesta este și secretul reușitei. Știți ce greu este să convingi oamenii să se alăture unor cauze nobile, fără să planeze asupra ta suspiciunea? Extraordinar de greu. Și o spun din proprie experiență. Ei, dar ea reușește în primul rând pentru că are cuvânt și an de an, banii ajung acolo unde este mai mare nevoie de ei.

Este una dintre acele persoane pe care eu personal nu le-am văzut capitulând. Deși probabil că ar fi avut motive destule. Ba mai mult și-a păstrat vioiciunea și zâmbetul pe buze. Indiferent de cât de greu i-ar fi munca zilnică și indiferent de piedicile pe care le-a întâmpinat. Uneori stai și de întrebi, dacă astfel de oameni nu s-au plictisit să facă fapte bune. Sună ciudat, dar când încerci să ajuți oameni dai din energia ta. Și se întâmplă uneori să obosești. Mai ales dacă ai ”prieteni” care să te ”ajute să te lupți cu morile de vânt”.

Din punctul meu de vedere este unul din creatorii de bine din orașul nostru. Și de astfel de oameni are nevoie Iașul. Pentru că din fapte bune se nasc alte fapte bune. Și uite așa cresc lucrurile frumoase ce se pot întâmpla în orașul nostru. Omul de astăzi poate fi numit fără a greși un trendsetter în ale faptelor bune. Chiar dacă uneori pare o persoană aeriană, atunci când este vorba despre proiecte serioase este o persoană cu picioarele adânc înfipte în pământ.

Omul despre care vorbesc astăzi este Georgiana Vieru – creator de fapte bune. Nu am interacționat foarte mult, dar ne știm de ceva timp. Dar, dacă ești pe aceeași lungime de undă, nu contează de câte ori te întâlnești, ci anume discuți atunci când te întâlnești. Georgiana este unul dintre oamenii din spatele evenimentului Balul La Castel – unul dintre evenimentele sociale fanion ale orașului. Un eveniment care a început timid, dar care a ajuns la un nivel de notorietate ridicat. Și asta pentru că evenimentul a fost creat pentru cei ce au nevoie de ajutor.

Georgiana este omul care te poate determina să ai o cauză. Și te poate ajuta să îți faci un obicei în a ajuta oamenii mai puțin norocoși ca tine. Pentru că ea îți prezintă normalitatea de a face bine ca pe o terapie de liniștit sufletul. Și știți ce? Este o terapie tare bună  – terapia faptelor bune. Te ajuți pe tine, ajuți și pe alții. Dacă vreți să vedeți cu ce se mănâncă această terapie, luați legătura cu Georgiana și vă explică ea. Dacă și-ar pune în cap sunt sigur că ar deveni cel mai tare coacher în terapia faptelor bune.

Felicitări Georgiana pentru modul în care știi să convingi și alți oameni să se alieze în realizarea de fapte bune. Keep going și nu gândește-te că prin orice faptă bună făcută prin intermediul tău, ajuți sufletele să nu se piardă în deznădejde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.