Pregătirile de vacanță

Pregătirile de vacanță sunt în toi la noi. Chiar dacă mai este cam o lună până când vom ajunge la mare, suntem în sfera planurilor. Pentru că atunci când îți faci planuri ai șanse să te ții de ele. Și ca să vă faceți o idee despre starea noastră, vă zic doar atât. Zilele trecute, când ne întoarcem din parc spre casă, am simțit miros de mare. Asta ca să nu mai zic de faptul că Iustina a început să ne întrebe din ce în ce mai des când plecăm la mare.

Pregătirile de vacanță

Poate și pentru că drumul spre mare are întotdeauna ceva special. De la trezitul la ora 3 noapte și până la momentul întâlnirii cu marea, pentru Iustina fiecare moment din drum echivalează cu o evadare. Sincer să fiu parcă de abia aștept febra făcutului bagajelor, bifatului listelor și gândului la berea rece. Că așa îi stă bine românului când merge la mare. Suntem în acea perioadă în care parcă motoarele merg în gol. Iar ochii stau atenți doar pe pozele celorlalți oameni care deja sunt pe malul mării.

Rogojina este gata pregătită, colacii de mare stau și ei în block-starturi. Iar Iustina deja a început să probeze șlapii să vadă dacă nu au rămas mici. Suntem plecați la mare…. cu gândul aiurea. În toată dorința asta a noastră de a ajunge la mare îmi vin în minte și câteva discuții contradictorii. Legate de crema de protecție pe care să o luăm pentru Iustina. Și asta, după ce, într-unul din anii trecuți, am avut surpriza neplăcută ca una dintre cremele de protecție solară, să îi fi făcut o alergie Iustinei. Destul de urâtă. Până să ne dăm seama de la ce este, am tot dat vina pe mâncare, pe dulciuri, pe apa mării, pe sensibilitatea pielii Iustinei.

De atunci am devenit mai atenți la cremele de protecție solară. Și nu pentru că suntem noi simandicoși, ci pentru că vrem să avem o vacanță fără griji. Cine o cunoaște pe Iustina, știe că are o personalitate puternică, iar datul cremei pe corp poate fi o aventură. Mai ales dacă se încăpățânează să intre prima dată în mare. Pentru că tentația este foarte mare. Atunci când ajunge pe malul mării, ochii îi strălucesc de dorința de a intra în apă. De fapt, oare cine poate să reziste tentației de a nu intra direct în apă? Mai ales într-o zi toridă de vară.

Ca toată lumea să fie fericită și mulțumită și cu gândul doar la distracția de la mare, am rezolvat o primă piesă din puzzle. Am luat spuma de plajă de la Bioderma, Photoderm Kid Spuma 50+. Simona o va putea da mult mai ușor pe Iustina cu spuma de plajă. Pentru că are o textură foarte jucăușă și cu siguranță Iustina va fi încântată. Pentru noi vor crește șansele ca Iustina să accepte repetările datului cu spumă. Ca să nu mai vorbesc și de beneficiile pentru sănătatea ei: produsul activează mecanismele naturale ale pielii pentru a se auto-proteja de efectele neplăcute are razelor ultraviolete. Produsele Photoderm conțin brevetul Cellular Bioprotection™ care susține sistemul imunitar biologic al pielii. Sunt rezistente la apă până la 80 de minute ( Iustina nu iese din apă cu orele). Sunt rezistente la frecare, la transpiraţie şi nisip.

Dacă la finalul lunii august mă vedeți negru, să nu vă speriați. Înseamnă că uleiul de la Bioderma Photoderm Bronz 30 și-a făcut efectul. Pentru că anul acesta nu vreau să mă întorc ”tot caș de oaie” de la mare. Sper doar să nu mă confunde lumea cu unul dintre actorii negri de prin State și să îmi ceară autografe :).

Vă dau un pont – intrați în clubul Bioderma, accesând link-ul și puteți câștiga premii folositoare pentru o vară plină de soare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.