Scrie-n stele ce vrei să faci cu ele

Scrie-n stele ce vrei să faci cu ele – este o vorbă din bătrâni care rezumă foarte bine legătura dintre noi și Univers. Pentru că, vedeți voi, nu venim întâmplător în lume și tot ceea ce ni se întâmplă ne face să fim mai buni. Dacă ar ști omul ce i se va întâmpla dinainte, multe rele nu ar mai face. Dar, viața este un conglomerat de interacțiuni care ne influențează acțiunile noastre. Și orice întâmplare banală are o proiectare în viitorul nostru. Orice acțiune a noastră provoacă o reacție care ne va afecta mai devreme sau mai târziu.

Scrie-n stele ce vrei să faci cu ele

Când eram mic îmi plăcea să îmi citesc horoscopul zilnic. Și nu pentru că aș fi avut eu habar de constelații sau de legăturile destinului. Dar, trăiam cu senzația că dacă citesc dimineața horoscopul din ziar, voi ști ce am de făcut pentru a avea note bune la școală. De multe ori întâmplările se potriveau perfect  horoscopului din ziua respectivă. Asta, până când mi-am dat seama că dincolo de zodii, acțiunile noastre se întorc spre noi cu efect de boomerang.

Revenind la ceea ce spuneam la început. Probabil că stă în natura noastră umană să ne dorim să știm ce ne rezervă  ziua. Astfel încât să putem să evităm unele situații sau persoane. Ehe, ce bine ar fi dacă am ști din timp când ni se poate întâmpla ceva nedorit. Măcar am avea posibilitatea să limităm efectele negative ale întâmplării. De cele mai multe ori am auzi oameni spunând că ”dacă ar ști omul ce s-ar întâmpla, multe lucruri nu le-ar mai face”.

Poate că nu mă credeți când spun că românilor le place să știe dinainte ce li se poate întâmpla. Dar, rezultatele unui sondaj IRES arată cam așa – 45% din români își consultă horoscopul. Dintre aceștia 16% chiar țin cont în activitatea zilnică de ceea ce le spun astrele. Iar 20% dintre români au un talisman norocos. Nu o spun eu, nici astrele, ci un sondaj IRES. Părerea mea este că totul trebuie făcut cu echilibru. Pentru că oricât de mult am vrea să credem – horoscopul nu ne rezolvă problemele noastre. El doar ne poate oferi o previziune asupra potențialelor pericole ce ne pasc. Dacă se întâmplă sau nu este altă discuție.

Horoscopul este același pentru fiecare zodie în parte. Dar fiecare om din zodie este diferit, cu ale sale caracteristici. La unii se adeveresc zicerile din horoscop, altora nu le aduc nici o atingere. De asta trebuie echilibru atunci când citim un horoscop. Dacă vreți este ca la medicamente – unele ne fac bine, altele ne fac mai mult rău, dacă nu sunt administrate de un medic competent. Ține de natura fiecăruia dintre noi să creadă sau nu în cele ce spune horoscopul. Și în veridicitatea îndeplinirii previziunilor din horoscopul zilnic.

Recent prin periplurile mele în online, am ajuns pe un horoscop online a celor de la ZODIACOOL®. Și cum sunt o fire curioasă, am parcurs rândurile scrise de acolo. Și mi s-au părut destul de echilibrate. ZODIACOOL este unicul horoscop online personalizat pe ore din România. Bazat pe instrumente de calcul științifice, realizate de către astrologi profesioniști, zodiacool.ro oferă în premieră pentru România horoscopul personalizat în care afli predispozițiile astrologice din 2 în 2 ore. Site-ul zodiacool.ro îți oferă informații și previziuni despre: horoscop zilnic, horoscop săptămânal, horoscop dragoste, bani și sănătate.

La 15 luni de la lansare, site-ul zodiacool.ro înregistrează creșteri spectaculoase în topurile la nivel Global și România. Recomandat de către importante trusturi TV, cum ar fi romaniatv, wowbiz, și apreciat de sute de români pentru evenimentele de amploare și atelierele de astrologie și feng shui realizate la nivel național, cu scop de informare și educare, zodiacool.ro își consolidează poziția în România ca cel mai complex site din România ce reunește: Horoscop, Zodii, Astrologie, Numerologie, Feng Shui, Vise. Utilizatorii pot achiziționa din magazinul online zodiacool.ro: Astrograma Natală, Astrograma Relațională, Astrograma Previzională, Coloanele Destinului, dar și Consultanță Feng Shui, Feng Shui Decorațiuni, Cursuri online Feng Shui.

Voi termina într-o notă un pic amuzantă, cu o serie de citate care mi se par potrivite pentru specificul general al fiecărei zodii:

BERBEC: ”Există două moduri de a-ți trăi viața: ca și cum nu ar exista miracole și cum totul ar fi un miracol.” – Albert Einstein

TAUR: ”Eu nu am căutat în viața mea decât esența zborului! Zborul – ce fericire!” – Constantin Brâncuși

GEMENI: ” Viata noastra este rezultatul alegerilor pe care le facem, a da vina pe cei din jur, pe mediu, pe ceilalti factori exteriori, inseamna a da acestor lucruri puterea de a ne controla.” – Dr. Stephen R. Covey

RAC: ” Adevărata savoare a vieții se găsește înauntru nostru” – Osho

LEU: ”În definitiv, nu anii din viață sunt cei care contează, ci viața din anii tăi.” – Abraham Lincoln

FECIOARA: ” Ideologiile ne separă. Visurile și suferința ne țin împreună.” – Eugen Ionesco

BALANȚĂ: ”Înțelesul lucrurilor nu stă în lucruri, ci în atitudinea noastră față de ele” – Antoine de Saint Exupery

SCORPION: ” Daca ai dat gres o data, nu inseamna ca vei da gres la tot. Continua sa incerci si sa crezi in tine!” – Marilyn Monroe

SĂGETĂTOR: ”Aventura înseamnă planuri făcute greșit” – Roald Amundsen

CAPRICORN: ”Nu-ți pierde timpul bătând într-un perete sperând că îl vei transforma într-o ușă.” – Coco Chanel

VĂRSĂTOR: ”Libertatea omului este partea divină din el.” – Petre Țuțea

PEȘTI: ” Odată ce un om începe să se considere sursa adevărului cel mai înalt din lume și măsura tuturor lucrurilor, lumea începe să își piardă dimensiunea umană, iar omul să piardă controlul său.”

Tu ce zodie ești?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.