Sentimente colorate fotografiate

În copilărie eram fascinat de fotografiile de familie. Deși predominau fotografiile alb-negru, expresivitatea celor imortalizați era surprinsă în cele mai mici detalii. Și acum țin minte poza în care eram eu cu frate-miu și care peste ani este mai prețioasă decât prevede legea. Din punctul meu de vedere pozele de familie, sintetizează cel mai bine sentimentele pe care membrii familiei le au unii față de alții. Și nu pot să nu mă gândesc la faptul că există sentimente ce peste ani ți le vei aminti doar privind o fotografie. Cu alte cuvinte sentimente colorate fotografiate.

Sentimente colorate fotografiate

Durbaca Ionut Lucian - blogger ieseanAcum ceva timp, mi s-a ivit posibilitatea ca familia noastră să fie personajul principal al unei sesiuni foto. Chiar dacă în prima fază am avut de lucrat cu timditatea fetelor mele în a le convinge, în cele din urmă am reușit ca împreună să ne oferim amintiri ce vor fi punte peste ani. Dar, nimic nu ar fi fost posibil dacă Omul Zâmbet nu și-ar fi răpit din timpul oferit propriului copil nou-născut și nu ar fi venit într-o zi de sâmbătă să ne fotografieze. Și pentru asta trebuie să îi mulțumesc. Cum, nu știți la cine mă refer? La Paul Pădurariu, omul din spatele aparatului de fotografiat, care a știut cum să ne facă să ne exprimăm sentimentele fără să vorbim. Prin filtrul aparatului foto.

Chiar dacă Iustina este mai timidă de obicei, ușor-ușor s-a simțit în largul ei, iar zâmbetul de pe buze ne-a oferit imaginea unui copil fericit. Și unde poate fi un copil mai fericit, dacă nu între proprii părinți. Ceea ce am simțit în momentul în care ne-am lăsat pozați, a fost mulțumire, împăcare și recunoștință pentru tot ceea ce avem ca și familie. O prietenă bună ne-a spus că fetița ei, privind pozele a spus că ” mami, uite ce frumoși sunt ca familie”. Poate că asta suntem, poate că Paul a știut să surprindă sentimentele dintre noi. Dar noi am fost doar fericiți și bucuroși că suntem unul lângă altul.

Durbaca Ionut Lucian - blogger iesean

Peste ani sunt sigur că ne vom uita pe aceste poze și ne vom aduce aminte de tot ceea Durbaca Ionut Lucian - blogger ieseance am trăit ca și familie. De la împliniri, la deziluzii, de la reușite, la eșecuri, de la perioadele fericite la perioadele de care nu vrem să ne aducem aminte. Și asta pentru că fotografiile ne vor aduce aminte de frumusețea zilelor pe care le-am trăit împreună. Dacă vreți, asta vreau să fie una dintre amintirile ce vor rămâne în mintea Iustinei toată viața.

Sentimentele colorate fotografiate au fost un amalgam. Dar au fost dintre cele mai frumoase posibile. Paul, îți mulțumesc că ne-ai oferit din timpul tău, pentru a ne da amintiri peste ani. Ai știut cum să apeși pe buton exact când trebuie pentru a surprinde cele mai frumoase trăiri interioare pe care, fiecare dintre noi le avea. Nu sunt laude, este doar recunoștință pentru că ne-ai oferit posibilitatea de a avea amintiri despre familia noastră peste ani. Amintiri care ne vor vorbi din pozele făcute de tine. Durbaca Ionut Lucian - blogger iesean

Știu că timpul nu vă va permite să mai faceți acum un portret de familie. Dar dacă vă doriți amintiri frumoase, apelați cu încredere la Paul. Va ști cum să vă aducă zâmbetul pe buze și să vă suprindă fericirea, astfel încât peste ani, atunci când veți sta la masă împreună cu ai voștri copii, să retrăiți intens momentele frumoase. Studio Paul Pădurariu se află în Râpa Galbenă, dar îl găsiți și pe Facebook.

Articolul de față nu este un advertorial. Este un semn de mulțumire pentru amintirile pe care Paul ni le-a lăsat pe format de hârtie. Peste ani ne vom aduce aminte cu plăcere de sentimentele colorate fotografiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.