Alege…..

De multe ori in viata suntem pusi in fata unor alegeri, alegeri care de cele mai multe ori sunt extrem de greu de luat. Si atunci apar noptile nedormite, zilele in care te gandesti care e decizia corecta. Oamenii in general prefera se traiasca intr-un ritm bine stabilit dinainte, fara sa aiba parte de multe necunoscute. Iar atunci cand acestea apar latura umana a fiecaruia dintre noi incepe sa iasa la suprafata si sa ne fie frica.

Sa ne fie frica de alegerea pe care am facut-o, sa ne gandim ca varianta aleasa de noi afecteaza si pe ceilalti si nu in ultimul rand sa regretam ca nu am luat decizia opusa. Si asa trece viata, timpul expira si ajungem la linia de final intrebandu-ne daca viata noastra a fost asa cum trebui. Daca am facut alegerile corecte si daca ce lasam in urma e ceea ce trebuia,

In viata Dumnezeu ne lasa sa alegem dupa bunul nostru plac, dar atunci cand am luat decizie trebuie sa suportam si consecintele. Uneori viata noastra este ca o ruleta ruseasca – nu stii cand nimeresti ultimul glont. Chiar si venirea noastra pe lume a fost o alegere facuta de parintii nostri. Multi dintre ei se bucura acum pentru fiecare copil pe care l-au crescut. Trebuie sa multumim lor ca au ales sa ne dea viata – si sa nu ne intrebam de ce nu am fost si noi intrebati daca vrem sa venim pe lume.

In viata fiecaruia dintre noi au fost momente in care a trebuit sa luam decizii radicale, dar putini dintre noi am fost in stare sa le luam constienti de consecinte. Chiar sunt curios cati dintre voi ati fost impacati cu deciziile voastre si ce ati facut in cazul in care acestea s-au dovedit gresite.

Se spune ca daca vrei sa pui un om in dificultate pune-l sa aleaga – intotdeauna va alege varianta gresita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.