Bunicii, dar de la Dumnezeu

Postarea de astazi va fi una sentimentala, plina de multumiri pentru bunicii Iustinei si pentru oricare bunic din viata copiilor. Unii dintre copii nostri sunt norocosi ca i-au prins pe bunici in viata si ca se pot bucura de toata atentia pe care bunicii sunt in stare sa le-o dea. Nu conteaza ca nu mai pot de durerile cauzate de reumatism, sau de bolile de inima acumulate de-a lungul vietii – importanta este fericirea nepotului/nepoatei.

Orice suras al copiilor nostri ii incarca cu putere si cu dorinta arzatoare de a face totul pentru nepot. Orice ras cristalin al nepotilor ii face sa uite de griji si de problemele de sanatate. Pentru ca, de ce sa nu recunoastem bunicii sunt ingerii copiilor nostri. Uneori bunicii sunt mult mai grijulii, decat noi parintii, parinti ce suntem tot timpul pe fuga.

Multi dintre noi nu au timp sa ofere educatia copiilor lor si lasa lucrul acesta in seama bunicilor. Noi suntem norocosi ca avem 2 perechi de bunici care se ocupa exemplar de Iustina – uneori si noi ne minunam de ceea ce fac bunicii pentru ea. Nimic si nimeni pe lumea asta nu poate sa fie mai potrivit pentru copil, decat un bunic sau o bunica in preajma – asta atunci cand parintii nu sunt langa el.

Fiecare dintre noi, am avut bucuria, ca la un moment dat in brate sa fim ridicati in brate de bunici, sau macar alintati. Am ajuns ceea ce suntem astazi si datorita bunicilor nostri. Pentru bunici Iustina este ca un pansament de bucurie, ca un medicament de bucurie.

Sentimentele noastre de recunostinta nu pot fi masurate in cuvinte si nici macar in fapte. Chiar daca uneori mai gresim fata de parintii nostri, respectul si recunostinta noastra este reala. Iustina isi va da seama cat este de norocoasa cu 2 perechi de bunici plini de iubire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.