Iustina la Elize Home

Va promiteam acum doua saptamani ca voi reveni cu o noua istorioara despre Elize Home. Iata ca nu am uitat si revin cu o noua postare despre ceea ce se intampla la Elize Home. Despre Iustina la Elize Home.

Dupa ce am scris postarea de acum doua saptamani, Iustina m-a auzit vorbind despre un loc frumos, plin de eleganta si bun gust. Si cum Iustina, in aceasta perioada, incepe sa se orienteze spre frumusete, eleganta si bun gust, a tinut sa ii povestesc de locul acesta. Nu am scapat, pana cand, duminica seara (da in ziua de alegeri, eu ma ocupam de povestire).

Si uite asa, i-am povestit Iustinei, ca, undeva in Iasi, se gaseste un loc unde oamenii au incercat sa construiasca o casa a elegantei, a bunului gust. Au construit locul acesta, pentru ca si alti oameni sa vina si sa se bucure de lucruri potrivite pentru casa lor. Si ce este mai important, au ales sa aduca in Iasi, obiecte si decoratiuni pentru amenajarea cu bun gust a casei fiecarui iesean.

Si da, oamenii de la Elize Home s-au gandit la fiecare membru al casei: pentru doamne au adus seturi de tacamuri pentru masa si cuverturi pentru pat. Si nu este asa domnilor, cand sotia/partenera este fericita, sunteti si dumneavoastra fericiti? Pentru cei mici, au adus lenjerie de pat cu eroii din desene animate. Ce este mai important, este faptul ca, odata ce ai trecut pragul casei Elize Home, oamenii de acolo te vor consilia si iti vor gasi solutiile cele mai potrivite pentru tine. Daca nu veti cumpara nimic sa stiti ca nu veti fi priviti printre ochi si nu veti mai auzi nici un scrasnit din dinti.

Tot povestindu-i Iustinei, mi-am dat seama ca intr-adevar se poate crea o poveste pe baza Elize Home. Asa ca am hotarat ca la urmatoarea iesire in oras sa trecem pe la Elize Home sa facem cunostinta cu lenjeria cu personajele din desene animate. Asa ca, pe final de saptamana, voi reveni cu poze de la intalnirea Iustinei cu Elize Home – casa elegantei si a bunului gust.

Elize Home – casa elegantei si a bunului gust.

Iustina la Elize Home

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.