VIII – Toyota Yaris mașina de vis

Noi, bărbații suntem mereu pasionați de mașini și de cele mai multe ori confundăm mașina cu partenera de viață. Dacă mai avem ”norocul” ca serviciul nostru să presupună mersul cu mașina, putem spune că pentru 12 ore sau chiar mai mult suntem căsătoriți cu ea. Și cum să nu fii îndrăgostit de mașină atunci când ascultă toate comenzile care i le dai, ba vine și cu sugestii utile – uneori parcă te înțelegi mai bine cu ea decât cu soția.

Sunt unul din norocoșii, care la ora actuală am din partea companiei unde lucrez o mașină de toată frumusețea. Era și un cântec când eram mici : ”Roșie ca focul/Să-i surâdă norocul” – așa și drăguța mea mașină este de un roșu aprins, culoare ce îți ia ochii. Și asta pentru că numele ei este Toyota Yaris Noua Generație – modelul cel nou apărut. Cum serviciul meu presupune alergătură multă, peste 12 ore pe zi, într-un trafic infernal, zilele acestea m-am bucurat nespus că sunt posesorul unui Yaris – chiar dacă nu e al meu în acte (tocmai ce s-au terminat Zilele Orașului Iași, iar străzile au fost arhipline).

Nici nu știu când trece ziua atunci când sunt la volanul Toyota Yaris – este o mașină compactă, agilitatea ei mă surprinde atunci când se strecoară prin locurile înguste din trafic, iar ingeniozitatea ei mă face să mă simt extraordinar de comfortabil. La volanul mașinii mă simt ca în propriul meu fotoliu de acasă, iar scaunul nu îmi aduce aminte nici o clipă că sunt în trafic.

Toyota Yaris este pe gustul meu – așa cum eu trebuie să fiu cu un pas înaintea competitorilor mei, așa și scumpa mea mașină face un pas înainte, oferindu-mi câteva dotări standard, ce mă duc cu gândul că sunt la volanul unei mașini de lux. Și cum să nu mă simt așa, dacă atunci când sunt în trafic îmi sar în ajutor: camera video  pentru marșarier, VSC și sistem multimedia cu ecran tactil Toyota Touch&Go.

Este o mașină de încredere, oferindu-mi tot confortul unui birou cu volan. Asta datorită sistemului Toyota Touch&Go (declanșează o nouă revoluție în segmentul B) care îmi permite să vorbesc tot timpul la telefonul mobil cu ai mei clienți (fără ca asta să îmi distragă atenția de la drum) și atunci când nu reușesc să dau de clienți, să trimit sms-uri.  Chiar acum am primit un sms de la unul din partenerii de afaceri, prin care mă roagă să trec urgent pe la el. Activez GPS-ul integrat în bordul mașinii pentru a găsi calea cea mai rapidă să ajung la el – ”clientul nostru, stăpânul nostru”.

După o zi de muncă rămân uimit de cât de puțin combustibil poate să consume și de cât de puține noxe elimină. Acum înțeleg de ce Toyota Yaris Noua Generație a primit titlul de ”brand-ul cel mai verde” – conform studiului publicat de cei de la Interbrand în 26 iulie 2011 – și asta nu doar la nivel național ci din grupa ”Cele mai verzi mărci la nivel mondial”. Am avut o zi ușoară de muncă și asta datorită prietenilor nemți, care nu au făcut rabat de la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță în construirea Toyotei Yaris.

Cum tot am în plan să achiziționez o mașină, cu siguranță că în 2012 voi achiziționa varianta Hibrid a Toyotei Yaris. Am rămas cucerit de comfortul pe care mi-l oferă (e ca o a II a casă și birou pentru mine) și de modul plăcut în care trece timpul în compania prețioasei Toyota. Sloganul pentru ziua de astăzi este Toyota Yaris – condu natural.

Sunt un tip norocos, altfel nu îmi explic cum de reușesc să am experiențe identice cu probele celor de la Superblog 2011. Și astăzi am mai rezolvat o probă din concursul Superblog 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.