VII – Cadouri din viitor

Într-o lume plină de criză, într-o lume plină de neajunsuri, iată că am gasit job-ul perfect – călătoria în viitor. Magazinul online de Cadouri și Bijuterii premium Borealy mi-a oferit posibilitatea să experimentez călătoria în viitor pentru găsirea de cadouri perfecte.

Mă înarmez cu rabdare și cu pasiune pentru căutarea cadourilor perfecte și mă prezint la sediul Borealy pentru călătoria în timp. Iată că am ajuns în anul 2031 după o calatorie rapidă. Ciudat este că am ajuns exact în perioada în care soția se pregătește să își sărbătorească ziua de naștere, așa că am prins doi iepuri dintr-un foc. Și cum știam că un cadou perfect se găsește la magazinul online de Cadouri Borealy am intrat rapid la un calculator și am dat enter. 

Ceea ce a urmat m-a impresionat într-un mod plăcut. Cei de la magazinul online Borealy au lansat o aplicație pentru calculatoare și telefoane, prin care clientul intră în mod automat în universul mirific al cadourilor și bijuteriilor Borealy printr-un singur enter (e perfect ținând cont că aici timpul a devenit foarte compact – clipele trec cu viteza luminii). Am intrat în aplicația achiziționată prin intermediul abonamentului virtual și am început navigarea pe paginile magazinului online de cadouri Borealy. Mi-a plăcut faptul că, în călătoria mea online am fost însoțit de un reprezentant virtual al Borealy, care mi-a prezentat variantele de cadouri. Totul a fost interactiv și în două secunde am fost îndrumat în raionul online al Cadourilor pentru Femei (au reușit să își prezinte cadourile ca un magazin clasic al anului 2011, doar că totul este online). 


Să nu lăsați un bărbat să aleagă cadoul unei femei – cel puțin nu într-un loc în care sunt prezentate online peste 10.000 de posibile cadouri perfecte. Aici găsești absolut totul, de la cadouri virtuale (bijuterii virtuale, parfumuri virtuale care încep să răspândească aroma de trandafir doar atunci când dai click pe ele), până la cadouri ce pot fi trimise prin tehnologia teleportării – un reprezentant al magazinului online de cadouri Borealy ajunge prin teleportare la adresa beneficiarului. Ceea ce m-a impresionat foarte mult este faptul că reprezentantul Borealy vine și cu o serie ce instrucțiuni de folosire pentru cadoul primit.  Iată că m-am oprit la un parfum cu esență de trandafir – e cadoul pe care soția îl așteaptă încă din 2011 și nu știu sigur dacă până acum am reușit să îl iau. 

Cu codul cadoului am plecat înspre casa de marcat virtuală, unde l-am trecut prin cititorul de bare și am primit mesajul “Felicitări! Cadoul a fost plătit”. Nelămurirea de pe chip mi-a fost spulberată de reprezntantul online al magazinului Borealy – am uitat de contul online al meu de pe site de unde mi s-a încasat suma aferentă.

Prin aplicația lansată de cei de la Borealy, livrarea poate fi facută în termen de 2 ore de la achitarea din contul online și totul se petrece prin noua tehnologie de teleportare. Nu trebuie să mai menționez faptul că ambalarea parfumului este făcută virtual, urmând ca livrarea cadoului să se facă în ambalajul dorit de cumpărător. 

Aici în 2031, la 20 de ani distanță, magazinele clasice și cele online au migrat către o aplicație online, care le contopește. Într-un an 2031, în care oamenii au nevoie de rapiditate în luarea deciziilor, magazinul online este structurat pe tiparul magazinelor clasice. Borealy a găsit modalitatea de a crește vânzările în 2011. Acum nu există conceptul de supermarket online, iar cei de la magazinul online de Cadouri Borealy îl vor putea pune în aplicare.  Pot spune că la Cadouri Originale – cumperi zâmbind.


Am transmis din 2031 pentru etapa a VII a a concursului Superblog 2011, al cărui sponsor este magazinul online de Cadouri Borealy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.