Tu ce faci pentru copilul tău?

Alergăm zi și noapte pentru a le asigura copiilor o viață mai bună, lipsită de griji. Ne vedem copii rar, doar 360 de ore pe an (nu o spun eu, o spune un studii făcut de cercetătorii români), iar atunci când suntem cu ei suntem încântați de tot ceea ce acumulează. Sunt fericiți când iau punctaj maxim la evaluările de la grădiniță sau școală. Ne mândrim cu ei atunci când obțin rezultate remarcabile la întrecerile sportive la care participă. Te-ai gândit vreodată – tu ce faci pentru copilul tau?

Tu ce faci pentru copilul tau

Și totuși nu ne gândim la ceea ce reprezintă sănătatea copiilor noștri și cât de important este să avem grijă de ea și să îi protejăm. Cei mai mulți dintre noi iau sănătatea copiilor ca pe ceva normal și nu ca pe un dar. Și din păcate ne coportăm iresponsabil, asta până când ce mici încep să dea semne de boală. Și în grija noastră de părinți responsabili, intrăm în fibrilații, începem să cheltuim bani cu nemuluita în medicamente. Pentru că așa suntem noi obișnuiți. Nu spun că este nu este normal, dar putem pune umărul la crearea unui sistem imunitar puternic, sistem imunitar care poate fi ajutat prin metode alternative.

Așa am fost și eu până anul trecut, de fapt dacă staubine și mă gândesc așa sunt și acum. Dar odată ce Iustina a profitat de efectele pozitive ale unei terapii în salina Terra Centrum știu că pot face mai mult pentru sănătatea ei.  Și nu exagerez – în primăvara acestui an am reușit să o salvez pe Iustina de la o răceală puternică, printr-o terapie de 12 ședințe. Pentru că am încercat să îi ofer o alternativă terapeutică pentru imunizare. Sincer mă pregătesc și acum, în decembrie să îi fac o cură de salină terapeutică, la prietenii de la Terra Centrum.

Nu caut o salină care să aibă loc special pentru copii, cu jucării, pentru că scopul meu este de a-i oferi o terapie și nu un loc de joacă. Din experiență știu că nu se va plictisi, ci mai degrabă va fi mai atrasă să se joace prin sarea de la Terra Centrum. Pentru că terapiile de salină au efect preventiv la schimbarea sezoanelor, sunt recomandate pentru bolile respiratorii și astmul bronșic, iar rezultatele lor sunt de lungă durată. Și asta și caut. Din ce am înțeles iarna de anul acesta va fi una agresivă, așa că un pic de imunizare înainte nu strică.

De ce spun că este o cură de salină terapeutică? Pentru că salina terapeutică Terra Centrum este o halocameră de tip Costa, cu atmosferă controlată strict. Cu alte cuvinte aerul respirat, conține o concentrație puternică ce ajută sistemul respirator să scape de eventualele boli, răceli, etc.

Așa că nu mai alergați doar după performanțele copiilor voștri, oferiți-le sănătate, imbunătățiți sistemul lor imunitar, încercați și alte soluții de tratare și prevenire a răcelilor. Nici nu vă costă foarte mult – prețurile sunt super bune, dacă ne gândim la ce ajutor dau sistemului imunitar al copiilor voștri. Puteți consulta prețurile aici: www.terracentrum.ro.

Iustina vă așteaptă la salina Terra Centrum – pentru că plămânii nu pot fi schimbați. Așa că hai să încercăm să avem grijă de ei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.