Bărbatul din mine și spălatul rufelor

Bărbatul din mine și spălatul rufelor este despre mine. Astăzi am să vă povestesc despre experiența mea în ale spălatului. Cum, nu știați că în timpul liber sunt om gospodar? Dacă ați vedea ce prietenos sunt cu mașina de spălat. Și cum mă pricep să apăs butoanele de la programele mașinii de spălat. Mai că m-ați lua acasă la voi. Și după, să vedeți ce mă laud că am spălat sute de kilograme de rufe. Ceva de speriat nu alta.

Bărbatul din mine și spălatul rufelor

Sursă foto: adevarul.ro

Asta până când ajunge Simona, soția mea acasă. Să îi vedeți reacția când intră pe ușă și mă vede în toiul acțiunii. Prima ei grijă e să mă verifice la rufe. Pentru că dacă nu știați, bărbații nu se pricep la culori. Și la noi albul este asemănător cu gri-ul, iar rufele roz merg și la rufele albe. Iar cele colorate intră odată în mașina de spălat. Ce atâta sortare, nu tot acolo ajung. Că după ce se termină programul de la mașina de spălat, hainele își mai schimbă culorile între ele, e altă poveste.

Și atunci să vedeți consilii de familie, în care Simona îmi ține training de spălat la mașină. Pentru că e recomandat să eviți situațiile tensionate în familie (cel puțin așa am auzit că recomandă specialiștii), am decis să pun în aplicare o altă strategie. Am apelat la profesioniști – pentru liniștea mea și a familiei mele.

Am descoperit acum ceva timp un concept foarte interesant de curățătorie textilă. Un concept care să fiu sincer este pe stilul meu. Când am descoperit prima dată conceptul 5ASEC, am spus că așa ceva nu poate exista în Iași. Și totuși există și pune accent pe servicii de curățare de articole vestimentare și de lenjerie. Un serviciu nou în Iași este și cel de curățare a încălțămintei de orice fel. Puteți să le faceți o surpriză doamnelor și din când în când să le curățați poșetele sau gențile de orice fel. Cum unde? Tot la prietenii de la 5ASEC. Ca să nu mai zic și de serviciile de tratament anti-molii și de impermeabilizare sau finisaje speciale.

Și pentru că cei de la 5ASEC știu că timpul este unul dintre dușmanii noștri comuni, se gândesc să lanseze în viitorul apropiat și serviciul de livrare la domiciliu. Vă spun toate astea și pentru că sunt sigur că mai sunt bărbați curajoși ca mine în ale spălatului. Și de ce să nu ai liniște când există varianta de a apela la specialiști și de a avea și mai mult timp liber.

Haideți să vă povestesc un pic despre procesul  5ASEC – de la preluare și până la livrarea texgtilelor curate:

Diagnoză/Evaluare: în momentul în care veți aduce articolele la ei, fie ele vestimentare sau de uz casnic, vor stabili ce fel de pete există și ce tratament urmează a se aplica în funcție de această evaluare, pentru a obține rezultate optime.

Îndepărtarea petelor înainte de curățare: întrucât procesul de curățare propriu-zis vizează țesătura per ansamblu, utilizarea agenților de curățare locali permite acționarea directă asupra petelor și îndepărtarea lor înainte de spălare. Cei de la 5ASEC au selectat o gamă de produse, adaptate numeroaselor tipologii de pete, de culori, precum și naturii țesăturii din care este făcut articolul. Prin urmare, agenții de curățare folosiți în prespălare ajută la optimizarea curățării și spălării articolelor vestimentare.

Curățarea sau spălarea: în urma evaluării țesăturii, prietenii 5ASEC  stabilesc ce fel de proces se potrivește articolului vestimentar, alegând dintre curățare chimică, curățare cu apă sau spălare. În prima  fază, atât compoziția materialului cât și ornamentele sau accesoriile, reprezintă elemente-cheie ce sunt luate în calcul înainte de selectarea tipului de tratament ce urmează a fi aplicat.

Călcarea: 5ASEC  pune mare preț pe rezultatul final, astfel că fiecare articol va fi returnat în stare optimă, fără ca fibra să fie afectată. Tehnicile sunt îmbunătățite constant, nu doar în ceea ce privește calitatea procesului, ci și condițiile de lucru ale echipei.

Controlul calității: după ce articolele sunt călcate, se verifică minuțios calitatea spălării și curățării, la fel și cea a călcării, conform standardelor 5ASEC. Apoi, când vă se înapoiază produsul, se pune mare preț pe satisfacția/feedbackul vostru. Cu alte cuvinte veți verifica calitatea articolelor vestimentare pe care le-ați lăsat la ei.

Și uite așa rezolvați și eventualele divergențe de opinii din familie, legate de acest subiect. Cu siguranță că veți lăudat după – ce soție nu visează să aibă un soț gospodar? Ziceți voi acum. Sau ce soție nu ar vrea să scape, fie și parțial de stat și spălat, întins rufe, strâns rufe, călcat. Vă zic eu, apelați la prietenii de la 5ASEC și veți vedea ce soții zâmbitoare veți avea. Și cum veți începe să fiți răsfățați de doamnele voastre.

Mai ales că brandul 5ASEC este acum și în Iași, pe Sfântul Lazăr, vizavi de Palas. Și mai ales că brandul este adus în Iași de un ieșean. Așa veți sprijini și tinerii atreprenori locali să crească și să îmbunătățească mediul de afaceri locali.

Puteți să considerați că e un articol publicitar, sau puteți încerca serviciile 5ASEC și după să îmi spuneți dacă nu am avut dreptate.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.