Noi și tehnologia Orange 4G

Stau și mă gândesc acum la primele mele experiențe cu tehnologia inteligentă. Se petrecea prin anul 2003, atunci când aveam un telefon Alcatel (cărămidă) și când era cool să ai un telefon. Totul se rezuma la a da telefon și la a primi apeluri. Eram un pic mai avansat decât părinții mei și recunosc, mă simțeam destul de bine. Și totuși am să vorbesc despre noi si tehnologia Orange.

Noi si tehnologia Orange

Dar peste 11 ani, lucrurile stau altfel și acum când totul se petrece cu viteză, iar timpul este din ce în ce mai scurt, totul trebuie să se petreacă aici și acum. Biroul nostru s-a mutat în telefon, agenda pe zile, contactele, adresele, office-ul nostru, conexiunea noastră cu oamenii de lângă noi. Și pentru asta trebuie ca telefonul nostru să facă față provocărilor.

Zilele acestea, cei de la Orange mi-au trimis spre testare un  telefon Orange cu un sim 4G. Asta, ca să văd dacă un astfel de serviciu mă vă ajuta în job-ul meu și nu numai. Din primul moment în care am deschis telefonul, am observat  că nu a trebuit să mai aștept atât de mult când se încarcau paginile. De asemenea, când urcam pe Facebook pozele, timpul de așteptare era foarte scurt. Telefonul meu Orange Young pe care am serviciul 3G, a pierdut din start bătălia. Cu noul serviciu 4G de la Orange am încărcat 750 MB în doar 2 minute, în timp ce pe serviciul 3G în numai 8 minute :). Frumos nu? Dacă nu vă vine să credeți puteți încerca.

 

test orange

Și nu e nici foarte greu să vă bucurați de serviciul 4G de la Orange – ai nevoie de un abonament /opțiune PrePay 4G, SIM 4G și un telefon / tabletă / smartphone compatibil cu serviciul 4G. Calea e simplă spre jocurile online accesate rapid, spre streaming-ul HD definition, iar documentele PDF sunt o placere să le deshizi și să le citești. Vă dați seama că, dacă până și Iustina a reușit să descopere tainele și rapiditatea serviciului 4G, pentru voi va fi cu mult mai simplu de acum.

Nu are rost să vă povestesc ce muncă de convingere am dus cu micuța mea ca să pot să îi iau telefonul înapoi. Nu am scăpat ușor, a trebuit să îi promit că îl va vedea pe Mickey Mouse în acțiune. Bineînțeles prin serviciul 4G.

Dacă v-am făcut curioși, aflați că puteți alege din cel mai complex portofoliu 4G prezent pe piață. Trebuie doar să mergeți și să le testați, alături de serviciul 4G+ în cele 8 Orange Shop: Timișoara: Bd. Republicii, nr. 8; București: Băneasa Shopping City, Piața Victoriei (Europe House), Universitate; Cluj Napoca: bd. 21 Decembrie 1989, nr. 23-25; Brașov: str. Mureșenilor, nr. 1; Iași: str. Anastasie Panu, nr. 52 ; Galați: str. Brăilei, nr. 13A.

Eu zic că merită, mai ales că noul serviciu 4G acoperă peste 1000 de localități de pe teritoriul României, adică, aproximativ 73% din populația urbană se poate bucura de această nouă tehnologie. Orange s-a gândit și la buzunarele voastre și face accesibil acest serviciu și utilizatorilor de cartele PrePay încă din septembrie 2013.

Iar dacă sunteți pretențioși și vă doriți și mai mult de la acest serviciu, aveți posibilitatea să accesați serviciul 4G+ ,care oferă acces la viteze de pana la 300 MBPS, dar care e oferit doar pentru teste, deocamdată nefiind disponibile pe piață telefoane compatibile.

 

Te provoc la un concurs 4G:

 

download

Pentru că vreau să vă fac o surpriză, vă provoc la un concurs: ce trebuie să faceți e simplu – trebuie să îmi spuneți cum vi se pare noul serviciu și cum vă ajută în activitatea zilnică. Dacă îmi trimiteți și poze, sau eventual filmulețe vă rămân recunoscător. Sunt curios să văd care este percepția voastra despre serviciul 4G de la Orange.

Promit că pe unul dintre voi îl voi trimite, alături de partenerul / parteneră la festivalul Summer Well din București (am o invitație caldă pentru 2 persoane :), ce permite doar accesul în cadrul festivalului). În plus mai am 2 premii surpriză pentru voi, oferite din inimă.

Tot ce trebuie să faceți este să îmi trimiteți poze, filme sau comentarii despre cum vă va ajuta noua tehnologie Orange în activitatea voastră. Termenul limită este de 3 iulie, urmând ca pe 4 iulie să anunț căștigătorii.

Orange 4G – viteza luminii are concurență. 🙂

12 comentarii pentru articolul “Noi și tehnologia Orange 4G

 1. Daca ar si functiona la nivelul scontar, ar fi ideal 🙂 deocamdata viteza 3G are o usoara concurenta, nu viteza luminii :))

 2. Am fost putin sceptic la inceput, ca la orice serviciu oferit in Romania. Inca-l testez, trebuie sa aiba si vulnerabilitati 😀

  Una peste alta – multumit, deocamdata 😀

 3. Interesant. Daca se incarca mai repede Mickey Mouse si Doctorita Plusica, m-ai convins 🙂
  Sunt demult pe Orange si cand o sa schimb telefonul o sa am grija sa fie compatibil 4 G

 4. Sunt sceptic cu noile tehnologii … Pana nu sunt testate si stiu ca nu dau rateuri, nu probez. Ce-i interesant insa e ca Ionut m-a convins doar din “vorbe” sa incerc noul serviciu 4G.

  Multumesc Ionut!

 5. Sunt cam sceptică! Sunt client Orange de 12 ani și am abonament cu internet care funcționează doar când am Wi-Fi prin zonă. Dar uite cum facem: pentru că eu știu că nu ai scrie niciodată despre ceva care nu te-ar mulțumi, în primul rând pe tine ca și client, o să fac un compromis și o să-l încerc. Dacă nu merge, îți cer compromisul înapoi. We have a deal?

 6. Dacă pot scrie postările din tramvai – să meragă repede și bine, să încarce poze și filme și să-mi fie sprijin când Maria vrea ACUM desene, cântece și jocuri pe calculator, cred că tocmai m-ai convins! :))
  Trebuie să ținem pasul cu ai noștri copii, cât se poate de mult! Pentru că, îți garantez, ei nu doar se descurcă acum cu noile tehnologii – ci, ne vor depăși cu mult!

 7. John, eu ma numar printre abonatii care dau aproape 30 de euro lunar la abonament si acasa ma bucur nespus de 2-3 linii de EDGE, mai mult nu mai zic pentru ca nu am despre ce sa zic :))

  N-am incercat tehnologia 4G de la orange, dar nu ma incurajeaza deloc sa o incerc atata timp cat eu abia prind 3G-ul, iar Piata Muncii nu mi se pare a fi capatul de lume, din contra! (poate arunca un ochi “portocalii” si pe la comentariile noastre)

 8. Inca n-am incercat 4G dar daca zici ca se incarca fisierele mult mai repede atunci e foarte bine. Depinde acum de acoperire, pt ca asa cum mai zicea cineva aici, nici la 3G nu se conecteaza prea des. Important e ca incearca sa faca progrese 🙂

 9. Momentan nu am evoluat la 4G pentru ca nu imi permite telefonul mai mult de 3G :(. Am in plan sa fac un upgrade si in domeniul asta pentru ca am vazut la colegi diferente si nu poate fi decat un avantaj de care trebuie sa profitam. Nu degeaba s-au facut investitii masive in Romania, publicul cere…companiile ofera 🙂

 10. Nu știam ca serviciul e disponibil și pentru prepay. Merci de info 🙂
  m-am jucat și eu un pic cu 4G-ul, dar nu mi s-a parut s-aduca mari imbunatatiri fatade ce am eu in mana acum. Merge, ce-i drept, uluitor mai repede. Dar eu am rabdare. Si cateodata si semnal :)))))) :p

 11. Cu tehnologia 4G totul este mult mai ușor, de la accesarea unor pagini complexe de internet la citirea sau trimiterea de e-mailuri cu fișiere de mari dimensiuni.

 12. Daca totul functioneaza asa cum spui, eu una sunt foarte incantata; nimic mai atragator ca in sfarsit voi astepta si mai putin pentru niste fisiere!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.