Catalin Botezatu poposeste in Pacurari – la Popas Pacurari

 

images

Stiu, va veti intreba ce m-a apucat de scriu despre Catalin Botezatu. Nu, nu m-am lovit la cap, dar se pare ca distinsului domn, a inceput sa ii cam placa orasul Iasi. Se perinda din ce in ce mai des pe meleagurile iesene. Si de la atata mers prin targ, a obosit si va trage la Popas Pacurari, pentru as trage sufletul si a ne mai spune cateva lucruri despre viata lui “zbuciumata”.

 

Se va vorbi despre moda, cariera lui si despre recenta carte a carui personaj este. Si ales un loc ca pentru gusturile lui – Restaurant Popas Pacurari, pentru a fi amfitrionul evenimentului. Totul se va intampla duminica 10.03.2013 , ora 18:00 batute fix, in cadrul Restaurantului Popas Pacurari. Evenimentul face parte dintr-un nou concept pe care cei de la Popas Pacurari, incearca sa il implementeze in orasul Iasi : “Talk Show Live&Music” with V.I.P-uri.

 

Eu zic ca va fi un eveniment reusit, pe care, daca sunteti pasionati de moda, e bine sa nu il pierdeti. De putine ori putem cunoaste personaje cunoscute – duminica 10.03.2013, ora 18:00 este unul din aceste momente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.