Atelierul produselor creative

De cand ma stiu mi-au placut ideile bune, care pot genera plus valoare in fiecare domeniu in parte. Cand eram student ma plangeam ca majoritatea companiilor din Iasi nu puneau accentul mai deloc pe tineri. Nu aveam posibilitatea sa ies in evidenta  – asta daca nu descopeream ca am ceva relatii de rudenie cu Bill Gates. In facultate am cautat prin Liga Studentilor Economisti sa pun in aplicare un program pentru tineri, dar din motive obiective nu am reusit.

Cand Manu mi-a trimis ieri prin intermediul Facebook-ului o invitatie la Atelierul Produselor Creative mi s-au aprins toate beculetele. Pentru ca am vazut ca in sfarsit se face ceva si pentru tinerii cu potential din Iasi. Ma bucura si faptul ca oamenii de afaceri din Iasi au ales sa participe la acest proiect. Trebuie sa recunoastem ca desi sunt multi tineri cu idei de aur, putini sunt cei care reusesc. Si asta pentru ca nu au pe cineva in spate care sa ii ghideze in hatisurile mediului de afaceri autohton. In momentul in care vii cu o echipa de sustinere a ideilor tale sansele de reusita cresc considerabil. Ideile tinerilor ieseni vor avea sanse sa ajunga povesti de succes.

Atelierul produselor creative este un program de training si mentorat de cinci zile, prin care 20 de tineri creativi vor invata cum sa isi dezvolte ideile in produse de succes. Perioada de desfasurare va fi intre 9 si 13 mai 2012. Etapele premergatoare selectiei tinerilor le gasiti pe www.industriicreative.ro.

Initiativa este laudabila mai ales ca in Iasi nu prea au mai existat astfel de proiecte. Si sincer cred in viitorul acestui proiect – pentru ca sunt foarte multi oameni tineri care vor sa reuseasca. Exista o sete de reusita in randul tinerilor si un astfel de proiect vine in sustinerea viitorului lor succes.

Daca sunteti interesati formati o echipa de 3-5 oameni si inscrieti-va in cadrul acestui program. E pacat sa lasati ideile sa moara. Nu puteti sti daca sunt valoroase sau nu pana nu le puneti in aplicare. Dati frau liber imaginatiei si convingeti juriul ca merita sa va sustina in transformarea voastra in viitori oameni de business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.