Popas de bucurie și de veselie

Meteorologii tocmai au emis un cod galben de ploi și vreme rea pentru orașul Iași. Ceea ce nu au știut meteorologii și nu au făcut o analiză temeinică este că la Iași nu este cod de vreme rea, ci cod roșu de veselie și voie bună. Asta pentru că oamenii de la Popas Păcurari au decis să redeschidă porțile și să dea startul sezonului de distracție și veselie. Popas de bucurie poți să faci și în Iași.

Redeschiderea Complex Popas Pacurari

Și după cum spun și cei de la Popas Păcurari, este bine să lași băutura, însă este rău să uiți unde ai lăsat băutura. Sunteți invitați să vă dezmorțiți picioarele și să vă pregătiți temeinic de vacanță – doar prin dans și voie bună se dă jos burta 🙂 . Și ce ocazie poate fi mai bună, decât redeschiderea Popasului Păcurari – joi 15 mai, de la ora 20:00.

De pe masa invitaților nu vor lipsi preparatele reci, preparatele calde, și deserturile marca Complex Popas Păcurari. Papilele voastre gustative vor face cunoștință cu Puicuța fără pene, Purcelușul Emo – cel care se taie singur și tu nu trebuie decât să îl mănânci, Rața dișalată (nu nu este Ioana Rață de la Radio ZU :)), sau Curcanul înhămat la căruță. Și-au anuțat prezența și Fasolea liniștită cu bătaia, Șnițelele cât roata carului, servite pe buturugi de lemn, Papanașii Moldovenești, Ștrudelele cu mere și brânză, Clătitele dobrogene, Torturile de mere și Torturile mascarpone și banană. Sunt doar o parte din delicatesele prin care sunteți îmbiați să treceți pragul Popasului din Păcurari în ziua de 15 mai de la ora 20:00.

Așa că eu zic să lăsați tot ceea ce aveați de făcut joi seara și să vă pregătiți gâtlejele pentru vinul alb și roșu, ce vor curge din butoaie – nu înainte însă de pălinca casei și tradiționalul colac cu sare. Să vă luați opincile bune, nu de alta, dar să nu le rupeți de atâta joc și voie bună, asigurate de interpretul Andrei Bălan și formația D-Acord Band.

Petrecerea se va termina dimineața.

Toate bunățile astea vor fi ale voastre pentru doar 50 ron/persoană.

Luați telefonul și sunați repede, repede la  0756/166.400 – să nu rămâneți fără loc :).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.