Iubitori/iubitoare de motoare vi se pregătește ceva

Iubitori de motoare vi se pregătește ceva. Luna iunie va fi luna voastră și a adrenalinei pe care ți-o dă libertatea drumurilor făcute călare pe motoare. Stați cu ochii pe băiețiide la Trust MC Iași că vor recidiva. După ce anul trecut, festivalul motoarelor a avut la Hamak și feedback-ul a fost unul pozitiv, iată că anul acesta, băieții de la Trust MC Iași vor organiza a treia ediție a East Romanian Bike Week, în perioada 20-22 iunie 2014.

Iubitori de motoare

Festivalul motoarelor de anul acesta se anunță plin de baieți liberi și fete iubitoare de libertate, totul pentru un hobby comun – călătoria și distracția pe și lângă motoare. Anul acesta, cea de a III-a editie a evenimentului East Romanian Bike Week va avea loc la HAMAK – Club de Agrement de Bunavoie. ceastă locaţie este perfectă pentru cei ce vor să se recreeze în mijlocul naturii, dar în acelaşi timp nu departe de facilităţile urbane, va exista un spatiu amenajat pentru concerte live, spatiu de campare pentru corturi, spatii pentru expozitie si vanzare, spatii pentru demonstratii ceea ce va permite ca impactul evenimentului sa fie maxim si sa atraga un numar mare de vizitatori.

Organizatorii și colaboratorilor lor își doresc ca ”East Romanian Bike Week” să fie un eveniment nelipsit din călătoriile celor pe două roți, promovând motociclismul ca mod de viață și agrement.

Se anunță trei zile de distracție și voie bună de toată frumusețea. Așa că ochii pe Trust MC Iași – nu de alta, dar nu trebuie să ratați un eveniment așa de fain. Fie că ești din Suceava, Iași, Bacău, Piatra Neamț, Botoșani, Galați, Focșani, Vaslui, fie că ești din capitală, notează datele de 20,21 și 22 iunie în agenda ta. Să nu lipsești.

East Romanian Bike Wike – 20-22.06.2014 – Hamak Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.