Iustina,Toyota Aygo – Go Fun Yourself

In aceste zile am avut ocazia sa conduc Toyota Aygo. Sa vad ce poate si sa vada si ea ce pot. Pentru asta, mi-am luat si ajutoare – fetele mele dragi – Iustina si Simona. Prima reactie a Iustinei a fost fenomenala : “Waw tati, ce masina frumoasa. Si are scaune in forma de pinguin”. Cu alte cuvinte voi scrie despre Iustina si Toyota Aygo.

 

Iustina si Toyota Aygo

In periplu nostru prin Iasi, am reusit sa vedem ce poate masina, am vazut cat este de fiabila si nu in ultimul rand am vazut cum e sa mergi cu o masina ochioasa prin oras. Nu voi vorbi aici despre dotarile tehnice. Astea le puteti gasi pe site-ul Toyota, sau pe pagina de facebook toyota.iasi . Voi discuta despre cum te simti conducand Toyota Aygo si despre cum se simt pasagerii in masina.

Unde puteam sa mergem sa testam Toyota Aygo, daca nu pe Bucium, la releu? Am avut ocazia sa putem admira peisajul din mersul lin al masinii, am putut sa discutam despre mare, despre cum am ratacit drumul la mare, despre fricile Iustinei. Asta pentru ca ea, masina, a avut grija ca noi sa ajungem cu bine la destinatie. Oamenii intorceau capul dupa ea, unii se fotografiau cu ea, ca si cum ar fi fost o vedeta :).

toyota 2

Sa nu mai spun si de faptul ca locurile de parcare nu mai par atat de putine, pentru ca ea, stie cum sa se strecoare peste tot :). Ba mai mult, cand dai cu spatele, trebuie doar sa fii atent la distante – restul iti arata ea pe sistemul de parcare asistata.  Ce mai, am avut mai mult de 24 de ore o companie placuta, care ne-a insotit in drumurile noastre prin Iasi.

Toyota Aygo este genial in oras, fericit oriunde de abia asteapta sa fie testat. Si de voi, de prietenii vostri. Noul model Aygo se evidentiaza printr-un design spectaculos, inspirat din cultura tinerilor japonezi, poate fi personalizat la cererea clientului, are un sistem multimedia x-touch si un nivel redus de emisii. Autoturismul este disponibil in doua variante, standard cu un consum de 4,1 l/100 km si eco avand un consum de 3,8 l/100 km.

Faceti poza cu Toyota Aygo in oras, urcati pe Facebook – pe pagina voastra, taguiti pagina de Facebook Toyota.iasi si luati premiile ce sunt pregatite pentru voi, de cei de la Toyota Iasi.

GO FUN YOURSELF 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.