Turați motoarele – East Romanian Bike Week

După cum vă avertizam acum 2 săptămâni, în weekend-ul 20,21,22 iunie va începe East Romanian Bike Week, cel mai mare festival adresat pasionaților de motoare și iubitorilor de adrenalină. Hamak-ul se va transforma pentru 3 zile în locația perfectă pentru petrecerea unor clipe pline de adrenalină, lângă motoare de mare putere. Un singur lucru vă mai spun – turati motocicletele.

Turati motocicletele

Motocicliștii din zona Moldovei și nu numai își dau întâlnire în weekend-ul 20-22 iunie, la Iași, pentru a treia ediție a festivalului East Romanian Bike Week. Față de precedentele întâlniri, organizatorii sunt mai bine antrenați și vă așteaptă în număr cât mai mare, atât motocicliști, pasionați de motoare și fanii declarați ai motoarelor.

Timp de două zile, la Hamak, locația East Romanian Bike Week de anul acesta, iubitorii motoarelor vor avea parte de concerte live cu Fără Zahăr, Roșu și Negru, Pino Drums Project, Andrei Cebru (copilul fenomen, finalist la Romanii au Talent), Sukar Nation, High Voltage, Descantec si Bronx. Pe lângă numele importante de artiști, anul acesta organizatorii vă așteaptă cu locuri de campare pentru cort, parcare mare, mâncare bună, iar pasionații de pescuit vor avea un lac plin de pește.

Prin prologul Hard Enduro, ce se va desfășura pe 21 iunie de la ora 13:30, din cadrul East Romanian Bike Week, organizatorii vor să arate spectatorilor prezenți la eveniment, prin ce dificultăți trec riderii, în cadrul etapelor nationale de Enduro Cross. E o bună ocazie, de a vedea la lucru membrii clubului X-Enduro Iasi, oameni normali, ce își pot depăși limitele în mânuirea motocicletelor. Poate fi un bun exemplu pentru toți amatorii de senzații tari, de depășire a limitelor.

East Romanian Bike Week face parte din calendarul național al întâlnirilor moto oferind astfel posibilitatea motocicliștilor din țară și străinătate să se întâlnească într-un cadru organizat, punând Iașul pe harta întâlnirilor moto de amploare. East Romanian Bike Week va deveni pentru trei zile, cel mai important punct de atracție turistică la nivel regional pentru pasionații acestui mod de viață și nu numai.

Rezervă -ți datele de 20,21 și 22 iunie pentru un plus de adrenalină. Notați în calendar – East Romanian Bike Week.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.