Plant Point – reinventeaza verdele din casa ta

E frig afara si parca nimic nu  ne mai aduce aminte de saptamanile trecute, cand ne plimbam pe aleile Copoului. Ehe, atunci copacii erau inca verzi, florile inca nu stateau zgribulite pe locul lor. Iar inghetetul de zilele acestea era parca foarte departe. Dar se pare ca a luat un tren de mare viteza si a ajuns la Iasi, mult mai devreme decat se anuntase. Reinventeaza verdele din casa.

Reinventeaza verdele din casa

Zilele trecute am dat peste o oaza de verdeata, peste un loc, in care verdele este la el acasa. Asa ca, daca vreti sa uitati de frigul de afara si sa va bucurati ochii de mult verde, puteti trage o fuga in Pacurari si sa cautati magazinul Plant Point. Mai exact pe Sos Pacurari nr. 85. Veti vedea ca oamenii de acolo vin si cu un concept nou pentru partea de florarii in Iasi. Puteti sa mergeti pe varianta de cumparare a florilor, sau pe varianta de inchiriere, daca nu aveti destul spatiu. Bine, inchirierea este recomandata mai mult pentru partea de evenimente.

Plant Point a fost creata pentru pasiunea pentru ceea ce este viu. Oamenii de acolo au o experienta de 10 ani in domeniu si doresc sa ii ajute pe toti doritorii de frumos si natural sa isi oxigeneze casa. Mai mult, sunt dispusi sa va ofere o parte din secretele lor, secrete de ingrijire a plantelor, astfel incat sa le aveti cat mai mult timp langa voi. O planta este o viata si de cele mai multe ori simte cand este iubita si cand este tratata cu dragoste. Iar oamenii de la Plant Point sunt dispusi sa va arate cum sa iubiti o floare si cum sa va bucurati de toate avantajele si frumusetile vii.

Pana va faceti curaj sa iesiti afara si sa mergeti catre Plant Point, puteti intra pe www.planpoint.ro si sa va hotarati asupra florilor pe care vi le doriti acasa. Acoli veti gasi atat plante de interior, cat si plante de exterior. In plus, daca va inregistrati, puteti vedea preturile florilor, care nu sunt deloc mari, puteti face comanda si platiti la livrare. Sa va mai spun ca transportul este gratuit?

Plant Point – reinventeaza verdele din viata ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.