Casa Share – punte între oameni

Această postare nu este o postare publicitară. Nici nu ar putea să fie o astfel de postare, pentru că, voi scrie despre un proiect care ajută oameni şi care nu vrea să le vândă ceva. Vrea doar să aducă un pic de mai bine în rândul celor care au nevoie de un ajutor, pentru a putea să trăiască. Este vorba despre un proiect care strânge împreună oameni care pot ajuta, pentru a oferi din puţinul lor şi altor oameni mai puţini norocoşi. Casa Share punte intre oameni.

casa-share-punte intre oamenicasa-share-1-inainte

Din capul locului spun că, nu m-am întâlnit cu Bogdan Tănasă faţă în faţă. Ne-am intersectat accidental, în online, când am încercat, pe cât posibil să ajutăm. Dar, ceea ce am văzut că face Casa Share, pentru mine este un lucru senzaţional. Nu mă interesează trecutul oamenilor din spatele Casa Share, ci mă interesează faptul că, în prezent, sunt ajutaţi oameni, sunt construite case şi poate chiar se schimbă viitorul pentru unii oameni. Şi asta, din dorinţa de a lăsa ceva în urmă, de a face o faptă bună şi de a oferi zâmbete.

Să ridici 11 case pentru tot atâtea familii năpăstuite. Să le oferi şansa de a trăi cât de cât decent. Să strângi lângă tine oameni care să îşi dorească să ajute fără interese ascunse. Lucrurile acestea mi se par senzaţionale în ziua de astăzi. Şi asta arătă că încă sunt oameni cărora le pasă, că în noi nu a murit umanul şi spiritul civic. Încă nu am uitat să fim oameni.

Timpul investit în ridicarea caselor este imens. Şi nu este plătit decât cu zâmbete din partea oamenilor ce primesc noile case. Poate părea puţin, dar pentru acei oameni este totul. Casa Share, a plecat de la o dorinţă de a ajuta. Ţin minte că la primele case ridicate, puţină lume auzise de proiect. Şi eu am dat accidental pe Facebook de el. Şi recunosc prima oară am privit cu suspiciune proiectul. Probabil din cauza rarităţii dată de exitenţa unor astfel de oameni. Dar după, am urmărit destul de atent ce se întâmplă şi am văzut că finalitatea proiectelor era chiar cea de la începutul fiecărei case ridicate.

Ceea ce reuşeşte Casa Share poate reprezenta o punte între oameni. Între cei care pot ajuta şi cei care au nevoie de ajutor. Pentru că, fiecare dintre oamenii care oferă din puţinul lor, dau şansa poate la o nouă viaţă. Sunt unii dintre copiii proveniţi din familiile ajutate, care au fost duşi la mare pentru prima dată în viaţă. Şi asta şi datorită lui Bogdan Tănasă, care a avut nebunia de a-şi asuma acest lucru.

Am văzut că au fost oameni care au criticat proiectul, care încă îl mai privesc cu suspiciune pe Bogdan. Dar, acei critici nu au făcut nimic altceva în schimb. Au aruncat cu noroi şi cam atât. Din punctul lor de vedere, familiile sărace trebuiau lăsate în continuare să se zbată pentru supravieţuire.

Pentru a vedea mai multe şi pentru a înţelege mai multe despre Casa Share, vă rog să intraţi pe www.casashare.ro. Acolo veţi vedea şi povestea completă a proiectului Casa Share şi povestea lui Bogdan Tănasă. Şi poate aşa, veţi avea încrederea să ajutaţi şi voi la rândul vostru.

Casa Share chiar poate schimba vieţi. Cu ajutorul fiecăruia dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.