FORZA ZU 2017 pe plajă

Anul acesta, Radio ZU îți dă întâlnire pe plajă, pe malul mării. De ce? Pentru că anul acesta FORZA ZU 2017 va fi la Constanța, pe plaja Modern în 17 iunie. Și asta pentru că trebuia să vină și momentul în care muzica să sune în difuzoare, iar pe fundal să se audă valurile mării. Din experiența anilor trecuți, va fi un eveniment despre care se va scrie și înainte și după. Dar ceea ce contează mai mult, este că va fi un mixaj bun între căldura verii, răcoarea mării și sunetul scenei.

FORZA ZU 2017 pe plajă

Pe unde a fost FORZA ZU a făcut un mix între artiștii români ai momentului, mulțime de oameni și decibeli în difuzoare. Am rămas cu amintirea evenimentului de la Iași din 2013. Poate că am mai spus-o, poate că mă repet – dar energia pe care o simți în preajma evenimentului este una aparte. Poate voi fi acuzat că sunt subiectiv – poate că așa și este. Dar, dacă nu mă credeți, încercați ca anul acesta să vă faceți drum prin Constanța pe 17 iunie și veți vedea despre ce vorbesc.

Unii dintre voi vor spune că este un eveniment superficial. Dar, atunci când strângi peste 50.000 de oameni la fiecare eveniment de acest gen, în ultimii ani, nu prea poți să mai spui lucrul acesta. Iar pentru cei care vor spune că este un concert gratis, le pot spune doar că, este un eveniment prin care Radio ZU mulțumește în fiecare an, tuturor ascultătorilor de ZU. Și ăsta este modul nostru de a mulțumi. Discuții vor fi mereu. Iar cârcotași Slavă Domnului. Ceea ce contează pentru noi este bucuria oamenilor prezenți la concert.

Știu câtă muncă este în spatele unui astfel de eveniment pentru a putea afirma că merită. Este vorba despre zeci de zile, sute de ore, sute de telefoane date, zeci de întâlniri cu oameni din mediul local. Și asta o face fiecare om implicat în spatele brandului ZU pentru ascultători. Fiecare om care își pune umărul în organizarea evenimentului se cunoaște la ceea ce oferă ZU ascultătorilor, în timpul concertului. Suntem oameni ca și voi, iar FORZA ZU este gândită pentru voi. Iar anul acesta nu am vrut să vă stricăm concediu 🙂 și am mers la mare, la soare.

În perioada 16-18 iunie ne vom întâlni pe plajă, sau prin Constanța. Vom fi oameni ca și voi, în șlapi, pe plajă. Iar pe 17 iunie Radio ZU va munci, iar voi vă veți distra alături de artiștii voștri preferați. Pentru că din lista celor care vor cânta pe scena Forza ZU sunt sigur că veți găsi cel puțin unul față care vă va plăcea.

În 2013, atunci când m-a prins flama Forza ZU, iniţial eram neîncrezător în ceea ce putea să devină. În sensul că, în mintea mea, nu era altceva în plus, decât un concert în aer liber, la care veneau artiștii români, în vogă la acel moment şi cam atât.

Dar, ceea ce s-a întâmplat la Iași în 2013, m-a făcut să văd cu alți ochi. Am fost implicat în Forza ZU, dar nu am crezut niciodată că un astfel de eveniment poate genera un interes așa de mare. Unii cârcotași vor zice că la “mocangeală” vine toată lumea, dar câte concerte în aer liber nu au fost și nu sunt în România? Și nu toate reușesc să strângă un număr așa de mare de spectatori, an de an.

Când vezi atâţi oameni adunați în același loc, când auzi sute, mii de voci cântând în același timp, credeți-mă că trăiești un sentiment de apartenență la acel moment. Ulterior, am văzut că, indiferent de oraș, de locul unde se organizează, de vremea de afară, oamenii se strâng, se adună, rezonează cu evenimentul, în număr foarte mare. Și asta arată cu adevărat a forță..

Dincolo de statistici, dincolo de audiențe, dincolo de războiul radiourilor concurente, FORZA ZU este cred că singurul eveniment organizat de un radio, care generează un interes așa de mare. Și încă ceva – toți artiștii care au urcat pe scena FORZA ZU au rămas impresionați de “spiritul” evenimentului. Pentru că evenimentul a fost creat pentru a răsplăti ascultătorii de Radio ZU și nu numai.

Așa că nu uitați FORZA ZU 2017 – Constanța – Plaja Modern – 17 iunie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.