Jurnalul copilului nenascut

5 octombrie :
De astazi incepe viata mea. Parintii mei nu stiu inca acest lucru, sunt mai micuta decat semintele unui mar, dar totusi traiesc. Voi fi o fetita cu parul blond si cu ochi albastri. In mine sunt deja inscrise trasaturile de mai tarziu, chiar si faptul ca o sa-mi placa florile.

9 octombrie :
Sunt unii care spun ca nu sunt o persoana reala, ca doar mama mea exista. Dar sunt o persoana reala, asa cum o firimitura de paine este tot paine. Eu si mamica suntem doua persoane reale.

23 octombrie:
Astazi am deschis pentru prima oara gurita. Ei bine, cam peste un an pe fata mea se va asterne zambetul. Si mai tarziu voi putea sa vorbesc.Si stiu ca primul meu cuvant va fi: MAMA.

25 octombrie:
Inima a inceput sa bata de astazi. Pana la sfarsitul vietii, in orice clipa se va auzi usor ritmul ei. Dupa multi ani ea va obosi, se va opri si voi muri.

2 noiembrie:

Cresc in fiecare zi cate putin. Manutele si piciorusele mele au inceput sa se contureze. Dar va trebui sa astept mult timp pana cand ma vor ajuta sa ajung in bratele mamei, pana cand voi putea sa vin cu buchetelul de flori in manute sa-l imbratisez pe tata.

12 noiembrie:
La maini au inceput sa-mi apara degetele grasute. Sunt grozav de caraghioase asa mici ! O s-o trag pe mama de par cu ele !

20 noiembrie:
De-abia astazi medicul i-a spus mamei ca va avea un copil. Ce fericita trebuie sa fie ! Te bucuri, mamico ?

25 noiembrie:
Cred ca mama si tata imi cauta acum un nume. Dar ei nici macar nu stiu ca sunt fetita. As vrea sa ma cheme Maria. Sunt deja maricica acum.

10 decembrie:

Mi-au aparut primele firisoare de par, moi si aurii. Ma intreb ce fel de par are mamica mea.

13 decembrie:
Vad ! Este totul intunecat in jurul meu, dar cand mama ma va aduce pe lume vor fi numai raze de soare si flori, dar mai mult decat orice, as vrea s-o vad pe mamica.Cum arati, mamico ?

24 decembrie:
Oare mamica aude soapta inimii mele ? Unii copii se nasc putin bolnavi. Dar inimioara mea este puternica si sanatoasa. Bate mereu: tam-tam, tam-tam. O sa ai o fetita sanatoasa, mamico !

28 decembrie: Astazi parintii mei m-au ucis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.