Acum 3 ani


Da am ajuns si la “nunta de chiele”.
Acum 3 ani eu si Simona ne-am decis sa ne unim destinele in fata lui Dumnezeu. Asta dupa o relatie de 9 ani de zile, timp in care am trecut si prin bune si prin rele.
In primul an de casnicie am pasit timid – desi eram de ceva timp impreuna, pentru noi era ceva nou cu multe schimbari in vietile noastre (trebuia sa ne obisnuim cu obiceiurile celuilalt, sa invatam sa lasam de la noi, sa luam deciziile impreuna).
In al doilea an de casnicie viata a devenit si mai frumoasa – am luat decizia ca e timpul ca familia noastra sa se intregeasca cu un nou membru. A fost unul din cei mai frumosi ani din viata noastra, un an in care am aflat ca Simona este insarcinata, un an in care a venit pe lume “botul nostru de aur”, un an in care Dumnezeu ne-a dat mai multe impliniri decat am fi meritat.
In al treilea an de casnicie deja nu mai suntem 2 ci 3 si viata noastra se desfasoara in jurul Iustinei – ce e mai frumos decat atunci cand puiul tau invata sa mearga, invata sa comunice, invata sa fie altruist, invata sa iubeasca. Ce e mai frumos decat momentul in care puiul tau te strange in brate aratandu-ti cat de mult te iubeste.
Da azi se implinesc 3 ani de cand : “Unul si cu unul fac unul” si imi doresc ca toata lumea sa aiba o casnicie ca a noastra – si cu bune si cu rele, dar cu multa intelegere si iubire.
26 iulie e o zi importanta pentru familia Durbaca: Simona, Ionut si Iustina si ne rugam la Dumnezeu sa ne dea lumina si rabdare sa ajungem si “la nunta de platina”

4 comentarii pentru articolul “Acum 3 ani

  1. Întotdeauna m-am gândit că unul și cu unul trebuie să facă unul, că doar se adună la grămadă, nu se împart :). Sunteți o ”mulțime” faină!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.