Dumnezeu sa va ierte!

Cat de scurta este viata si in acelasi timp cat de schimbatoare. Acum iti ofera bucurii si te urca pe culmile fericirii, iar peste un timp te face sa platesti cu viata.
In dupa-amiaza asta am aflat ca una din prietenele noastre mai vechi, a murit intr-un accident de masina. Era prea tanara pentru asa o tregedie, dar Dumnezeu stie de ce s-a intamplat asa. Ce este si mai cutrmurator este ca odata cu ea s-a dus la ingeri si micutul ei copilas Iustin, in varsta de doar 1 an.
Cum zice Anda viata e ca un fir de ata, se poate rupe in orice moment. Totusi pentru noi cei care o cunoasteam pe Maria, fie mai putin fie mai mult, nu ne putem imagina cum s-a putut intampla o asa tragedie.
Din grupul nostru vechi de prieteni, Maria este a doua persoana care isi pierde viata dupa un accident rutier, dupa ce un foarte bun prieten, Licuta a murit in urma cu 7 ani tot in urma unui astfel de eveniment nefericit.
Si ca tata si sot ma gandesc cu groaza la bietul sot al Mariei, care dintr-o data a ramas si fara persoana pe care a ales-o sa imbatraneasca impreuna si cel mai de pret dar care ti-l poate oferi viata – un copilas. Sper ca Dumnezeu sa ii dea tarie sa treaca peste socul acesta si sa poata sa mearga mai departe.
Poate ca o palida consolare trebuie sa ne gandim ca oricat de tragic ni se pare ca Maria si Iustin nu mai sunt printre noi, ca le este mai bine acolo unde ei s-au dus. Dumnezeu i-a luat la El pentru ca au ceva mai important de facut acolo Sus decat aici pe pamant.
Dumnezeu sa va odihneasca Maria si Iustin!!!!

P.S: Daca ajungeti acolo Sus si il intalniti pe Lica saluta-ti-l din partea noastra. Sigur acolo ati ajuns cu totii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.