Copii daruri minuni pe pamant

Dap, copii sunt minuni pe pamant. Cand vrem sa avem parte de o minune sa ne uitam la copii si o vom vedea.
Oricat s-ar concentra lumea de stiinta sa afle secretul conceperii unui copil – si aici ma refer la suflet, nu il vom afla niciodata.
Am sa va spun in continuare o povestioara care mie unul mi-a placut foarte mult si totodata m-a impresiona.
“Curand dupa ce se nascu fratele ei, micuta Sachi incepu sa le ceara parintilor s-a lase singura cu micutul copilas. Ei se temeau ca, asa cum sunt majoritatea copiilor de patru ani, s-ar putea simti geloasa si l-ar lovi sau zgaltai, asa ca au refuzat-o.
Dar ea nu arata nici un semn de gelozie. Trata copilasul cu blandete si dorinta de a ramane singura cu el devenea din ce in ce mai stringenta. Asa ca s-au hotarat s-o lase.
Incantata, intra in camera copilului si inchise usa, dar nu de tot – suficient ca parintii eu curiosi sa zareasca ceva si sa traga cu urechea. Au vazut-o pe micuta Sachi cum se indreapta linistita catre fratiorul ei, isi puse fata alaturi de a lui si ii spuse incet, ” Bebe mic, spune-mi si mie cum arata Dumnezeu. Eu incep sa uit””.
Impresionanta povestioara, cel putin pe mine unul m-a lasat fara cuvinte. Poate ca zambetul candid al copiilor nu vine din intamplare – poate ca ei il vad pe Dumnezeu si vorbesc cu El.
Si copii mici nu spun minciuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.