Lady Gaga – demon sau artist?

Saptamana aceasta, vom fi bombardati cu informatii despre concertul Lady Gaga in Romania. Nu voi vorbi despre evenimentul in sine, nici nu prea ma intereseaza, dar e pacat ca in Romania se primesc cu bratele deschise non-valori. Si mai mult decat atat, le transform in valori de rang inalt. Unii dintre noi mai dau si bani, pentru a reusi sa se “delecteze” cu muzica artistei. Am auzit si foarte multi copii si adolescenti, care si-au luat ca idol un artist ca Lady Gaga.

Ce ma frapeaza si mai mult, este ca se dau pe micile ecrane, imagini din concertele artistei (imagini care de cele mai multe ori sunt deocheate) la ore la care s-ar putea afla si copii mici in fata televizoarelor. S-a ajuns ca cei din televiziuni, sa fie purtatori de informatii si imagini nocive pentru copii. Uite asa se ajunge la situatii in care copii nu mai discern intre real si imaginar. La un creier aflat in formare, imagini ca cele promovate de Lady Gaga pot genera traume si frici pe care nimeni nu le mai poate remedia.

Cat despre melodiile si muzica care fac din Lady Gaga un “artist” international, nu sunt altceva decat incercari  esuate de a soca. Ori artista are probleme grave la mansarda, ori face parte dintr-o organizatie satanista,care promoveaza non-valorile si excesele de orice fel, ca o normalitate. Odata cu deshiderea Romaniei catre occident am lasat sa patrunda pe teritoriul tarii artisti si curente ce nu au nici o legatura cu valorile. Imagini cu artista imbracata in carne, sau goala pe scena, promovand idei ca ce este anormal trebuie sa devina normal nu au ce cauta in Romania.

Textele melodiilor iti induc in subconstient idei de acceptare a homosexualitatii, a relatiilor incestuale, a drogurilor, etc. In conditiile in care in multe din melodiile ei este pomenit si Dumnezeu, tocmai pentru a convinge ca, noi, creatiile lui Dumnezeu nu avem cum sa fim gresite (deci apucaturile noastre sunt insuflate de puterea divina). Iar show-ul de pe scena promoveaza libertinismul si pornirile animalice din oameni – totul este permis si nimic nu este interzis.

Am fost inzestrati cu discernamant si cu puterea de a alege intre bine si rau, dar in momentul in care suntem bombardati zilnic cu imagini brutale, incepem sa credem ca anormalul devine normal. Ce pretentii si asteptari sa mai avem de la adolescentii de astazi, care isi iau ca repere si idoli artisti ca Lady Gaga? Si asta se intampla tot din cauza noastra, a celor care trebuie sa educam – din nepasare nu suntem atenti la cum evolueaza copii nostri. Iar artisti ca Lady Gaga nu au cum sa aiba influente pozitive in dezvoltarea normala a adultilor si in nici un caz a copiilor.

Urmariti mai atent textele si imaginile din videoclipurile artistei si va veti da seama ca se incearca transmiterea unor mesaje subliminale. Se incearca sa acceptam raul si demonismul ca pe ceva prezent in vietile noastre, ca pe un lucru normal. Pacat ca oamenii inalti din Romania nu au reusit sa se interpuna unei astfel de artiste.

Un cometariu pentru “Lady Gaga – demon sau artist?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.