O floare rara pentru o scumpa mama

Ieri mi-a spus scumpa mea fetiță că vrea să îi facă un cadou iubitei sale mame. Cum ea încă nu a ieșit la salar, nici nu a câștigat la loto, m-am gândit că postarea aceasta va fi un cadou superb pentru scumpa ei mamă și pentru iubita mea soție. Să îi aduc o floare rara pentru o scumpa mama.

O floare rara pentru o scumpa mama

Mai jos voi reda ceea ce mi-a spus Iustina să îi transmit Simonei:
” Iubita mea mămică, e primul an când de 8 Martie suntem împreună fizic – anul trecut ți-am cântat La Mulți Ani din burtică, dar probabil că nu ai auzit nimic, așa că anul acesta l-am rugat pe tati să îți scrie ceva. Îți multumesc mami că ești în fiecare zi, în fiecare minut lângă mine și îmi sari în ajutor de fiecare dată când am nevoie de el. Încă nu pot să îți spun că te iubesc, dar îți scriu că ești cea mai scumpă mămică din lume și îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-a făcut mămica mea. Știu că în cele 11 luni de viață te-am mai supărat, dar nu-i așa că ți-a trecut supărarea când ți-am zâmbit? Pentru fiecare moment în care ți-am greșit îți trimit o floare rară pentru o scumpă mamă.
Te iubesc mămica mea.”
Mă alătur și eu scumpei mele fetițe și îți urez și eu Simona un 8 Martie fericit, așa cum meriți și o viață plină de bucurii pe care să ți le aducă Iustina.
La Mulți Ani tuturor fetelor și mamelor care îmi vor citi blogul și să aveți parte de tot cei mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.