O lună și ceva de scris despre fapte bune

Începând de astăzi voi da startul la o lună și ceva de scris despre fapte bune. Știu că faptele bune se fac în liniște, știu că fiecare face binele în dreptul său. Dar, oricând un ajutor, fie el cât de mic poate ajuta. Mai ales proiectele care au nevoie de expunere. Pentru a afla cât mai mulți oameni despre cum pot să își ofere ajutorul. O punte între evenimentele caritabile și cei care pot ajuta nu are ce să strice. Fac asta pentru că, din experiență în următoarea perioadă vor urma mai multe proiecte caritabile. Și dacă e posibil, de ce să nu ne oferim ajutorul? Da, faptele bune se pot face oricând, în timpul anului, dar știm cu toții că în decembrie sunt majoritatea evenimentelor caritabile.

O lună și ceva de scris despre fapte bune

Am fost implicat în multe proiecte caritabile și știu ce muncă sisifică este câteodată. Dar, mai știu și bucuria celor ce primesc ajutorul altor oameni. Știu câtă energie pozitivă este în jurul unor astfel de proiecte. Și mai știu că fiecare ajutor venit, ușurează munca celor ce intermediază binele. Pentru că, din păcate, fără ca cineva să nu mobilizeze alți oameni în a face fapte bune, aceste lucruri se întâmplă la o scară mult mai mică. Iar, proiectele sociale sunt greu de administrat. Fie și pentru că oamenii sunt bănuitori și au nevoie să vadă dovada că ajutorul lor a ajuns la cei ce aveau nevoie.

Mi-aș dori ca în această perioadă să scriu despre cât mai multe proiecte sociale, caritabile, prin care cât mai mulți oameni aflați în nevoi să poată zâmbi. Pentru ca orice faptă bună poate salva un destin. E greu, dar nu imposibil să schimbi vieți. Sunt multe exemple în sensul acesta. Mulți oameni care au schimbat vieți și au oferit o viață un pic mai bună celor ajutați de ei.

Așa că, dacă aveți evenimente despre care se merită să afle cât mai multă lume, mă puteți lua în calcul ca un potențial ajutor în răspândirea veștilor. Să înceapă o lună și ceva de scris despre fapte bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.