Pasiunea dintre noi

Astazi, am o misiune grea – pentru ca trebuie sa reusesc sa combin frumusetea relatiei noastre cu complexitatea unei carti, ce intotdeauna trebuie citita. Pentru ca spuneam si zilele trecute ca cititul stimuleaza pasiunea intr-o relatie, imaginatia celor mici si inteligenta fiecaruia dintre noi.

Unde e oare mai frumos sa citesti si sa vorbesti despre pasiune, daca nu in propria relatie, cu iubita/iubitul de langa tine? Relatia noastra a izvorat din pasiune si a dainuit vreme de 13 ani. Una din pasiunile noastre este cititul – pentru ca amandoi consideram ca prin citit ajungem la nivelul urmator de inteligenta. Iar citind romanul Pasiune – ne-am simtit ca si cum am fi mers la o petrecere cu oameni sclipitori de inteligenti.
Nu am ales intamplator plasarea cartii intr-un mediu relaxant, ca cel al unei nunti, acolo unde te simti bine alaturi de persoana de langa tine. Bineinteles ca nu ai timp la o nunta sa citesti, dar bucuria pe care ti-o da cititul unei carti de calitate se aseamana izbitor de mult si de bine cu atmosfera de la o nunta.
Pasiune e cuvantul care defineste cel mai bine relatia noastra.
Recunosc ca prelucrarea si editarea am fost nevoit sa o fac, din simplu motiv, ca nu am avut timp sa pozez o carte de la Nemira. Dar poza de mai sus chiar reprezinta una din cele mai expresive poze pe care puteam sa o fac cu una din cartile Nemira.Postare scrisa pentru Superblog 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.