RIUF a ajuns la a XII a editie

 

230x230_IS

 

Cand eram student, sau cand imi doream sa devin student, as fi vrut sa am posibilitatea de a participa la un targ al universitatilor. Un targ unde, universitatile sa ma convinga ca merita sa imi investesc timpul studentiei pe bancile lor. Din pacate am trait in alte vremuri, dar ma bucur pentru tinerii de astazi, ce au posibilitatea sa analizeze ofertele universitatilor din tara, cat si din strainatate.

RIUF va avea loc pe 21 martie, la Iasi, in intervalul 10-18. E timp destul.

Romanian International University Fair este cel mai mare targ de universitati din Romania si Estul Europei si, totodata, singurul din zona Moldovei.

190x90_IS

Ajuns la a 12-a editie, RIUF faciliteaza contactul universitatilor cu tineri interesati de continuarea studiilor atat in Romania, cat si in strainatate. Princeton University si Massachusetts Institute of Technology (universitate plasata pe locul 1 in topul mondial QS) vor participa  la RIUF Iasi. Astfel ca elevii si studentii din zona Moldovei vor avea ocazia sa discute cu reprezentantii celor doua universitati de top. Lista expozantilor RIUF Iasi include si universitati din Olanda, Marea Britanie, Germania, Belgia, Suedia, Danemarca, Franta. Lista poate fi vazuta aici.

Anul acesta vor participa la RIUF Iasi si Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iasi, Universitatea de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa” Iasi si Universitatea Tehnica Iasi. Tot in ziua RIUF Iasi, elevii si studentii in zona Moldovei vor putea participa la Ziua Portilor Deschise cu ocazia RIUF si vor vizita sali de curs, laboratoare, discuta cu studenti si profesori ai universitatilor. Fiecare universitate a pregatit un program special pentru Ziua Portilor Deschise cu ocazia RIUF.

Inscrierele se fac pe www.riuf.ro pentru a participa la RIUF si la workshopurile dedicate studiului in strainatate.

Nu uitati RIUF isi va deschide portile pentru voi pe 21 martie intre orele 10-18.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.