Parenting Days – by Atelierul Parintilor

 

 

logo

 

Am mai spus-o si o repet – voi aprecia intotdeauna lucrurile facute cu simt de raspundere si persoanele care incearca sa ofere modele pentru noi ceilalti, parinti de weekend, sau parinti de 2 ore pe zi. Pentru ca trebuie sa recunoastem, in ziua de astazi, noi parintii, alergam de dimineata pana seara sa reusim sa le oferim copiilor un viitor mai bun. Si de cele mai multe ori, uitam ca lucrurile importante, pe care un copil la cere sunt cu totul altele – educatia e pe primul loc, respectul fata de copilul pe care l-ai adus pe lume, dragostea si prezenta ta alaturi de el, atunci cand are cea mai mare nevoie.

Ei dragii mei, si acum sa va spun si de ce am facut introducerea de mai sus. 6 mame, au ales sa isi rupa din timpul lor si sa le ofere parintilor posibilitatea de a sti cum sa se ocupe de educatia copiilor lor.  Si au dat drumul la un proiect cel putin interesant – Parenting Days – Maratoanele educatiei parentale. Scopurile acestui proiect sunt importante: familiarizarea participantilor cu noul format al atelierelor; livrarea informatiilor pe cele doua paliere: conceptual si practic aplicabili; crearea activitatilor de joc rol, necesare exersarii deprinderilor parentale; asigurarea confortului participantilor.

Parentind Days va cuprinde mai multe zile: ziua 1- 16 martie; ziua 2 – 18 mai; ziua 3 – 20 iulie; ziua 4 – 28 septembrie; ziua 5 – 23 noiembrie. Sunt multe zile in care parintii vor avea posibilitatea sa isi faca update-ul informatiilor despre educatie.

Maratoanele educatiei de anul acesta se vor desfasura pe parcursul unei zile intregi. Ele vor avea cate o tema generala de parentaj, iar parintii vor trece, prin rotatie, prin experienta mai multor ateliere, fiecare cu o subtema, destinata achizitiei de cunostinte si deprinderi specifice. La sfarsitul zilei, parintii vor pleca cu acasa cu experienta completa si complexa, care ii va ajuta activ in consolidarea relatiei lor cu copiii in spiritul valorilor corecte.

Temele generale si programul detaliat al evenimentului vor fi anuntate pe site-ul www.atelierulparintilor.ro.

Pretul participarii la acest eveniment este de 200 de lei/persoana. Locurile sunt limitate! Se lucreaza cu 2 grupuri de maxim 20 de persoane fiecare.

Inscrierele se pot face pe contact@atelierulparintilor.ro.

Copii nostri au dreptul la o educatie corecta – e responsabilitatea noastra sa ne updatam continuu de la cei care cunosc fineturile educatiei copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.