Tată de 60 de ani

Astăzi cel care m-a îndreptat de câte ori am greșit. tatăl meu împlinește 60 de ani. O viață de om, care de cele mai multe ori a fost grea, cu multe coborâșuri. Dar ce este mai important este că de fiecare dată când a căzut s-a ridicat și a mers mai departe. 60 de ani plini de luptă cu întâmplarile neplăcute ale vieții, 60 de ani de bucurii și împliniri alături de cei dragi.

El e cel alături de care am învâțat cum să iau viața în piept, el e cel care de cele mai multe ori m-a strunit pentru a ajunge OM, chiar dacă în mintea mea necoaptă îl judecam de cele mai multe ori. Un om lângă care am avut norocul să trăiesc 29 de ani și de la care am învățat ce înseamnă răbdarea, onestitate și hărnicia. Timp de 37 de ani a fost un tată pe care îl doresc tuturor, chiar dacă am mai avut conflicte generate de diferențe de viziune, am știut cum să trecem peste ele împreună.

În această zi stau și mă gândesc cum aș vrea eu să fiu la 60 de ani și involuntar îmi apare în minte imaginea tatălui meu. Chiar dacă viața a fost grea pentru el a știut cum să treacă mai departe, a știut cum să ne insufle și mie și fratelui meu ideea de familie.

În această zi frumoasă tată îți urez La Mulți Ani! Să fii sănătos și să îți dea Domnul zile înseninate și pensie ușoară. Pentru că le meriți, pentru că ai ajuns frumos la vârsta de 60 de ani.

6 comentarii pentru articolul “Tată de 60 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.