Timpul inseamna Viata pentru Calin

L-am cunoscut in vizita mea la un client de publicitate din Iasi. M-am simtit intimidat de inteligenta lui si de ochii lui mari, ochi ce exprimau mai mult decat cuvintele. Se uita atent la mine si ma masura cu o curiozitate tipica copiilor. Ma simteam stingher – si ma intrebam de ce ochii lui exprima dorinta de viata, mai mult decat orice. Mai tarziu am aflat si am ramas socat – socat de cum poate suporta un trup atat de mic, o durere atat de mare. Si totusi Calin este un luptator, asa cum ar trebui sa fim cu totii. Avem multe de invatat de la el si din povestea lui de viata.

Calin m-a intrebat daca imi doresc sanatate – pe moment nu am inteles intrebarea, dar mai apoi imi doream sa pot sa ii ofer un strop de sanatate. Dar mi-a pus mana micuta pe a mea si mi-a spus ca cel mai mult isi doreste sanatate – asa cum sunt toti colegii lui. Am avut ocazia sa imi enumere toti colegii lui si toti educatorii.

Din pacate, pentru Calin Timpul inseamna Viata. Acum 3 ani a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrala. De atunci, impreuna cu parintii au fost mereu pe drumuri, pe drumuri intre Iasi -Bucuresti – Germania. Fiecare kilometru parcurs l-a indreptat catre o sansa spre vindecare. Din pacate boala nu l-a ocolit si acum Calin sufera de insuficienta respiratorie, cauzata de o pneumonie sau metastaza la plamani.

În acest context, un grup de oameni minunaţi pun în practică un eveniment deosebit. Ei organizează pentru Călin un eveniment de strângere de fonduri. Pe 2 februarie, la centrul de conferinţe al Palas Iaşi. Acţiunea se intitulează Timp pentru Viaţă! şi se doreşte a fi un prilej al armonizării sufletelor.
Oameni mari, din opt domenii diferite – persoane publice, cu rădăcină ieşeană – îşi oferăTimpul, în faţa noastră, pentru Călin!
Dacă vrei să-l ajuţi pe Călin şi, în acelaşi timp, doreşti să fii faţă în faţă cu Daniel Buzdugan(stand-up comedy, moderator), Beatrice Rancea (coregraf al baletului Operei Iaşi), Mădălina Lefter (cântăreaţă), Cristina Nichita (cretor modă), Cătălin Moroşanu (sportiv, campion K1),The Sky (trupă de dans şi entertainment), Emil Coşeru (artist al Teatrului Naţional Vasile Alecsandri din Iaşi), Adrian Monoranu (blogger, marketer, manager) şi/ sau cu trupa Vunk, eşti mai mult decât bine primit!
Evenimentul are două părţi. În prima vor performa cei opt invitaţi, iar în a doua va concerta trupa Vunk. Oricine poate participa. Condiţia stă într-un bilet – iar biletul e un pretext, el însemnând, de fapt, donaţia către Călin.
Biletele costă 50 de lei pentru fiecare dintre cele două părţi sau 75 de lei pentru ambele părţi ale planului caritabil. Acestea pot fi cumpărate de la centrele de informaţii ale Palas Mall şi Iulius Mall sau de pe pagina de Facebook a evenimentului.
***
Fiecare share la acest articol înseamnă 5 euro pentru Călin! 
Donaţii se pot face şi direct în contul lui CălinCălin merită să trăiască!
[Evenimentul de pe 2 februarie este organizat de către One Events cu sprijinul Palas Iaşi, Shamrock Inn, Europe AccessDirect şi Rotaract Copou.]
Informatiile au fost preluate de pe www.saptepietre.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.