Viata asa cum este ea

Nu stiu câți dintre voi știu – dar la Mănăstirea Petru Vodă slujește de foarte mulți ani un sfânt – părintele Iustin Pârvu. Efectiv poti spune ca vezi viata asa cum este ea.

Viata asa cum este ea

Dumnezeu m-a învrednicit să ajung la părinte împreună cu Simona. Ceea ce am simțit în prezența lui nu pot descrie în cuvinte. M-a cuprins o liniște din alte lumi, iar ochii părintelui dacă te privesc ori te liniștesc, ori te fac să te gândești la cât ești de păcătos.
Nu știu cât va mai sta printre noi, are totuși o vârstă înaintată – 90 de ani. De aceea vă îndemn să reușiți să ajungeți la el, măcar pentru o binecuvântare. Veți simți ce înseamnă liniștea.

Un cometariu pentru “Viata asa cum este ea

  1. ma bucur pentru experienta care ai trait-o si am sa ma rog sa ma invredniceasca Dumnezeu si pe mine sa ajung acolo cu familia mea intr-o zi. Pot sa iti recomand si eu o manastire, cel putin la fel de interesanta si un parinte deosebit, si anume Manastirea Caraiman. Eu nu am ajuns, dar am auzit si citit multe si sincer tare imi doresc sa ajung acolo. Te invit sa citesti pe site-ul manastirii, sunt convinsa ca ai sa ramai impresionat: http://www.manastirea-caraiman.ro/ Pana una alta, ma bucur ca ne impartasesti din experientele tale de viata si mai asteptam post-uri. Va salut cu mare dragoste (chiar daca nu apucam sa vorbim sau sa ne vdm deloc des), pe toti (tu, Simona, An, Marian si mica printesa) si va doresc multa sanatate si numai de bine. Va pup. Cerasela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.