Zâna Măseluță este in Iași

Câți dintre voi își mai aduc aminte de zâna Măseluță, cea care ne-a bucurat copilăria și ne-a făcut mai ușoară trecerea peste problemele ce țineau de dantură? Îmi aduc aminte și acum cu plăcere, de perioada copilăriei, când bomboana molfăită era însoțită, de fiecare dată, de zâna Măseluță. Tot ea mă însoțea la vizitele pe care ai mei, mă obligau să le fac, la stomatolog. Ei erau părinți responsabili, dar eu, nici în ruptul capului nu mă dădeam dus la stomatolog – doar dacă apărea zâna Măseluță. Da Zana Maseluta este la Iasi.

Zana Maseluta este la Iasi

Nu de mult, a apărut în mintea mea de părinte responsabil, dorința de a face o vizită, cu Iustina, la stomatolog. Voi o știți pe fiică-mea, Iustina? Dacă nu, vă spun doar că, are un caracter foarte puternic și e foarte greu de convinsă să facă ceva ce nu este pe placul ei. Și tot mă gîndesc de ceva timp, oare cum să reușesc să o conving și să nu rămână traumatizată de prima ei vizită la medicul stomatolog. Asta până când am aflat că vestita zână Măseluță și-a deschis cabinet stomatologic la noi în oraș.

Urmează să o conving pe Iustina să facem o vizită la noua casă a zânei – Junior Clinic, prima clinică stomatologică destinată copiilor. La Junior Clinic, Iustina va fi tratată de medici stomatologi pediatri, singurii care știu cum să se apropie de ea. Și să o facă să spună aaaaa, ca dinții ei să fie sănătoși și albi, așa cum i-a moștenit de la iubita mea soție :).

Am fost impresionat de mesajul celor de la Junior Clinic către toți posesorii de prichindei –  ”Scopul nostru, Junior Clinic, este de a dezvolta o legătură permanentă cu pacienții noștri, ce identifică și rezolvă nevoile dentare de-a lungul întregii vieți: de la primul dinte, copilărie, adolescență și până la vârsta adultă. Medicii și personalul nostru doresc să formeze o legătură durabilă de prietenie cu tine și copilul tău, asigurându-te de cea mai bună îngrijire și cele mai bune servicii. Pe lângă o calitate excelentă a serviciilor de îngrijire, ne angajăm să lucrăm neobosit pentru a alimenta, într-un mod pozitiv, încrederea în copilul tău și atitudinea proactivă față de sănătatea orală și igienă. Ca și „medici de ai casei” pentru copilul tău, scopul nostru este de a oferi cel mai înalt standard de îngrijire dentară a pacienților noștri tineri într-un mod profesionist și afectiv. Sunteți oricând invitații noștri la clinică, chiar și atunci când nu aveți nevoie de servicii stomatologice”. Îmi dau seama că Iustina va fi pe mâna unor prieteni și nu pe mâna ”omului cu albinuta” – așa cum eram noi speriați pe vremea copilăriei noastre.

I-am promis Iustinei că zâna Măseluță o va răsplăti cu o mică surpriză dacă va fi cuminte. Cei de la Junior Clinic m-au asigurat că  Iustina nici nu va simți că a fost la un consult stomatologică, ci mai degrabă la o intâlnire cu un prieten minunat.

Dacă aveți și voi probleme cu cei mici, vă recomand să încercați Junior Clinic, pentru sănătatea dinților copiilor voștri. Îi găsiți pe Sos. Pacurari nr. 46, Bl. 553, parter, Esplanada Mimoza, de luni până vineri în intervalul 8-22, sau sâmbăta în intervalul 8-16.

Ca să o găsiți acasă pe zâna Măseluță, sunați mai întâi la 0760/460040. E mai bine să vă faceți programare – e destul de aglomerată în perioada aceasta. 🙂

2 comentarii pentru articolul “Zâna Măseluță este in Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.