ZU in devenire

In scurt timp voi incepe sa evoluez intr-o echipa profesionista. O echipa care isi propune teluri inalte, greu de atins, dar lucrurile frumoase se obtin greu. Si cum imi place sa ma lupt pentru ceea ce obtin, zic ca sunt pe drumul cel bun. Poate ca este euforia de la inceput, sau poate ca nu – voi vedea cum vor evolua lucrurile in viitor.

Cand ai in echipa largita un om precum Daniel Buzdugan – unde talentul este din plin, nu ai cum sa te plafonezi. Pana acum piata radio si piata de advertising era necunoscuta pentru mine. M-am ciocnit de cateva ori in piata, dar doar la nivel de zvonistica. Cand mi s-a oferit sansa si posibilitatea sa evoluez in echipa Radio ZU nu am stat pe ganduri si am acceptat. Am acceptat in primul rand pentru ca simt ca este sansa mea sa devin un nume in industria publicitatii.

La inceput lumea nu credita Radio ZU cu foarte mari sanse – Kiss Fm dadea tonul la vremea aceea. Dar iata ca lucrurile s-au schimbat si la nivel de Bucuresti Radio Zu a batut Kiss-ul. Iar trendul este ascendent si in celelalte orase. Munca va fi grea – foarte grea, dar cu o echipa din care fac parte numai oameni profesionisti cu siguranta ca vom reusi.

In momentul de fata chiar sunt entuziasmat de drumul care mi se deschide in fata ochilor. Sper ca va aparea soarele si pe strada mea – chiar am nevoie de o vara caniculara din punct de vedere profesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.