Și tu poți share-ui Globuri cu Suflet

Prima dată când am luat contact cu tot ceea ce însemnă evenimentul Globuri cu Suflet, am trăit cele mai diverse sentimente. De la revoltă pentru modul în care pot să trăiască alți oameni cărora nu le-a surâs șansa și până la dorință de a le aduce zâmbetul pe buze. Și am decis să mă implic, atât cât îmi stă cu putință. Am ales să fiu mai bun și nu doar de sărbători. Am ales să fac ceea ce îmi stă în putință pentru a ajuta și a aduce alinare în rândul celor mai năpăstuiți. Dar știi ceva si tu poti share-ui Globuri cu Suflet.

Si tu poti share-ui Globuri cu Suflet

Este modul meu de a mulțumi pentru tot ceea ce am și pentru tot ceea ce mi-a dăruit viața și Dumnezeu. Pentru că, din păcate suntem din ce în ce mai ancorați în grijile noastre zilnice, încât uităm să ne mai uităm și la oamenii mai năpăstuiți. În egoismul nostru suprem credem că totul ni se cuvine și că merităm din start o viață mai bună. Ba mai mult, celor necăjiți le punem etichete. Și de cele mai multe ori aceste etichete nu sunt meritate.

Anul acesta, după cum știți, împreună cu colegii din Kooperativa 2.0, Iași am ales să nu stăm deoparte. Și ne-am îndreptat pașii spre familiile din Casa Share. Pentru că, pe lângă ajutorul primit de la Bogdan Tanasă, acești oameni se luptă în fiecare zi pentru o viață mai bună. Iar ceea ce știe puțină lume, este că acești copii sunt sprijiniți să nu abandoneze școala, să își facă un rost în viață. Și după cum spune Bogdan, nu ai de unde să știi dacă peste ani, unul dintre acești copii nu va ajunge să te salveze dintr-un accident, sau nu va ajunge să te opereze cu succes.

Pe lângă ajutorul primit de la Carrefour Felicia Iași, și tu cel care mă citești poți să aduci zâmbetul pe buzele lor, al copiilor. Din puținul tău poți face o bucurie mare acestor copii din familiile Casa Share. Cu o jucărie pe care ai uitat pe mobilă, cu un dulce pe care îl poți da din toată inima. Sau cu puținii bănuți pe care te hotărăști să îi dai. Dacă te hotărăști să îi dai.

Și pentru ca să îți dau curaj, îți pot spune că și eu am ales să le ofer mici cadouri acestor copii. Din puținul familiei mele am ales să dau și lor. Pentru un zâmbet cald al copiilor, pentru zile mai puțin negre pentru părinți. Măcar pentru o perioadă mică de timp. Și crede-mă sunt oameni care nu stau cu mâna în sân și așteaptă să pice ajutorul din cer. Ci pun mâna și luptă pentru un viitor mai bun pentru ei și pentru copiii lor. Acolo unde se poate. Ca să îți dau un imbold îți arăt că se poate.

Așa că dragul meu cititor, dragul meu prieten, te îndemn să oferi din puținul tău și altora mai necăjiți ca tine. Și prima ocazie să faci o faptă bună poate fi în campania Share-uim Globuri cu Suflet. Sunt 11 familii, cu aproximativ 30 de copii de toți. Puținul tău cu puținul altui om cu suflet mare se face multul pentru aceste familii luptătoare.

Participă la proiectul social „Share-uim globuri cu suflet” colegii mei bloggerii: Constantin Ciobanu, Diana Elena Lupu, Florina Gabriela Pascariu, Ioana Dabija, Andreea Ignat, Costin Chirica, Gabriela Elena Mereuță, Bianca Ionel, Alexandra Ignat, Alexandra Alistar, Sorina Chirilă, Dragoș Bârgăoanu, Andreea Crețu, Matei Marian, Andrei Nistor,  Anda Elena Pintilie, Mihai-Alex Olteanu,  Simona Patras, Viorica PicincuRoxana Ichim, Dana Burlacu Visternicu, Diana Catanoaia, Alexandra Bohan, Isabela Nitica, Alexandru Taradaciuc, Adelina Bohan, Irina Butnaru, Andrei Chisanovici

2 comentarii pentru articolul “Și tu poți share-ui Globuri cu Suflet

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.