Bani din online

Articolul de fata nu va fi unul despre cum sa faci bani usor in online – pentru ca lucrurile in viata nu se obtin usor. Nu este nimeni care sa va ofere bani frumosi, doar ca sa va uitati pe paginile lor. Iar daca vei sta pe net cu gandul sa te imbogatesti tin sa te trezesc – poti sta 10 ani si nu vei reusi sa iti iei masina.

Si in mediul online banii se fac prin munca – chiar daca pare mai usor sa faci bani in online, trebuie sa muncesti cu minte. Trebuie sa muncesti pentru un nume in online, iar mai apoi sa incepi sa visezi la conductele de bani. Sunt multe site-uri care te ademenesc cu oferte fabuloase pentru click-urile pe care le faceti pe bannere si sunt foarte multe pagini care te ademenesc cu averi pentru completarea de chestionare online. Dar totusi pana acum nu am auzit de oameni ca mine si ca tine care sa se fi imbogatatit din mediul online.

Da poti sa faci bani din mediul online, dar pentru inceput trebuie sa mergi in pasi marunti. E o cale mult mai sanatoasa sa iti faci un blog/site pe care sa il cresti o perioada de timp si dupa sa culegi roadele. Ca si in afaceri la inceput trebuie sa investesti fara sa te astepti sa scoti profit. Prin munca sustinuta cu siguranta ca vei incepe sa ai clienti pentru afacerea ta online.

Ca si tine si eu am inceput cu gandul ca ma voi imbogati rapid. Am stat zile si luni pe site-uri ce ofereau bani din click-uri, iar atunci cand am descoperit chestionarele online am crezut ca am prins reteta succesului. Dar dupa multe esecuri in ale navigarii online, am inteles ca trrebuie sa ma pun pe treaba. Asa a luat nastere blogul personal pe care am incercat sa il cresc frumos – pana in momentul de fata nu am scos nici un ban din el, dar am rabdare. Ca si in viata de zi cu zi trebuie sa pui suflet, sa intelegi ca fara implicare nu vei descoperi bogetii ascunse.

Sunt multi specialisti in mediul online care te pot sfatui mai bine ce sa faci cu timpul tau in online. Sunt oameni care au reusit sa obtina succesul in online. Dar s-au implicat si au lasat ceva in urma – un blog/site, un proiect. Ideea de baza este ca nu vei obtine nimic fara munca, iar avutia la care visezi nu va fi niciodata langa tine daca nu te vei implica.

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie. Daca ati fi un om de afaceri, chiar si mediul online, ati da niste bani unora sau altora care va viziteaza site-ul fara sa aveti controlul asupra actiunilor lor ulterioare. Ati fi dispusi sa aruncati cu bani in stanga si dreapta in speranta ca va veti mari numarul de vizitatori online – cred ca nu. Pentru ca orice om de afaceri cauta sa obtina profit de pe urma oricarui ban investit. Acum ganditi-va daca mai merita sa va pierdeti timpul pentru utopii.

Se pot castiga bani din online dar numai si numai prin munca. Pentru ca mai ales in perioada asta munca = bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.