Ce imi doresc dupa 21.12.2012

Nu aruncati cu pietre – m-a lovit si pe mine isteria zilei de 21.12.2012. Dar nu ca vezi Doamne ar fi un sfarsit al lumii acesteia in care traim – desi daca ma intrebati pe mine, cred cu tarie ca, poate ar fi mai bine sa avem o pauza de introspectie si de reflexie la ce am ajuns. Poate ca va fi un sfarsit, poate ca nu, vom vedea pe 22.12.2012. Dar cu siguranta, ziua de 21.12.2012 va fi un alt sfarsit al lumii ratat – daca stau si ma gandesc bine, cred ca este al treilea sfarsit al lumii la care particip.

Si atunci, oare ce vom face noi oamenii, cand vom vedea ca lumea continua sa traiasca in acelasi mod, sa gandeasca la fel si sa fie la fel de credula si naiva la toate prostiile debitate de unii sau de altii? Sa vedeti atunci ce stari de depresie ii vor cuprinde pe cei care isi doreau cu ardoare sa treaca printr-un sfarsit al lumii. Cu siguranta ca mintile lor vor nascoci o alta data fatidica, in care cine stie, poate vom fi atacati de extraterestri, care mai nou, am vazut ca si-au tras baza secreta prin muntii din SUA. Ehe si atunci sa vezi ce casatorii vor fi intre oameni si extraterestri si ce bine o vom duce noi pamantenii – oare va trebui sa compostam bilet cand ne urcam in OZN-uri?

Lasand gluma la o parte, nu pot decat sa sper ca omenirea se va destepta si va pune in prim plan adevaratele  valori ale vietii. Sper ca principiile sanatoase de viata vor lua locul vetii haotice pe care o traim acum. Sau poate ca oamenii vor invata sa se respecte si sa se ajute in momentele dificile – macar poate nu vom mai pune si noi umarul la aruncarea individului din fata noastra peste balustrada.

21.12.2012 va fi o data ca oricare alta din calendar si va trece ca o zi obisnuita. Unii dintre noi vor alerga dupa cumparaturile de Craciun, altii vor fi la servici pe Facebook, altii se vor uita din 5 in 5 minute la ceas, asteptand sa se termine programul de munca. La sfarsitul zilei ne vom intreba de ce s-a creat isteria 21.12.2012. Cu siguranta ca nu vom gasi raspunsul, sau poate nu pe cel la care ne asteptam noi.

Eu unul stiu ce voi face dupa 21.12.2012. Am in fata un an ce vine, in care imi pun toata speranta ca voi reusi sa imi indeplinesc obiectivele. Va fi anul in care voi lansa in online, un site special, asa cum pana acum in Iasi nu a mai fost. Va fi un site despre …………. dar voi lasa detaliile pentru momentul lansarii. Din 01.01.2013 voi incerca sa mentin echilibru intre servici si familie, intre cariera si timp liber. Iar la finele lui 2013 voi avea puterea sa spun – a fost un an reusit.

Sunt curios daca voi vedeti ce veti face din 01.01.2013?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.