In ce tara traim?

Continui sa ma minunez de tara in care traim, mai bine zis de (ne)totii din conducerea tarii. Pai mai dragi parlamentari, daca nici macar sa votati nu sunteti in stare, de ce va mai tineti de scaun.
Mi se pare culmea prostiei sa votezi o lege si dupa aia sa iesi in presa si sa zici ca nu ai avut habar ce voteaza.
Se prea poate ca in momentul in care au votat sa se fi uitat la filme deocheate, sa se fi scobit in nas, dar asta nu are relevanta, atata timp cat au ridicat mana. Cand toata lumea deja mai putea sa rasufle usurata, au zis ca nu e bine – trebuie sa mai tina jugul asupra populatiei.
Oare pana cand o sa ii mai rabde Dumnezeu pe …. cei care ne conduc? Sau pana cand va mai rabda poporul bataia asta de joc din partea unor smecheri ce au ajuns la conducere? Pana cand lumea va trece cu vederea abuzurile pe care le fac cei din fruntea tarii?
Cate minte trebuie sa ai sa zici ca nu ai stiut ce anume votezi? Nu prea multa imi dau seama.
De ce trebuie sa ne spuna cei de la FMI cum anume sa traim in propria noastra tara. Ungaria a renuntat la acordurile cu FMI si inca nu am auzit sa aiba probleme. Poate ca altele sunt interesele celor care conduc tara si poate ca asta este interesul final – subjugarea celor multi, pentru a putea aplica masurile de inrobire.
Cumva tara in care traim se numeste Romania sau Saracia?

Un cometariu pentru “In ce tara traim?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.