Inimi bune s-au reunit in Globuri cu Suflet

Am tinut de mult timp sa scriu postarea aceasta. Este o postare despre oameni minunati care si-au unit fortele intr-o fapta buna. O fapta buna, asa cum putine mai exista intr-o lume acaparata de fuga dupa bani si bunastare. Dar sunt oameni ce au avut mai putin noroc in viata si pentru care o paine sau o hainuta reprezinta un lux. Si traim in 2012.

Exista insa oameni cu inima mare care au pornit o campanie pentru un Craciun mai frumos, oferit copiilor de la Lunca Rates. Globuri cu Suflet are toate sansele sa depaseasca orice asteptari al celor care l-au organizat. Si asta pentru ca Dumnezeu ii rasplateste pe cei care isi doresc din inima sa faca o fapta buna. Campania se va mai desfasura pana in jurul datei de 20 decembrie, asta si pentru a avea timpul necesar pregatirii cadourilor de Mos Craciun.

Oameni cu inima mare au facut donatii in hainute, dulciuri, carti, rechizite, bani, fiecare dupa puterea lui. Important este ca aceste donatii au venit din inima fiecaruia si din dorinta oamenilor de a fi mai buni si de a oferi din putinul lor si celor mai putin norocosi ca ei. Pentru faptele lor merita tot respectul si multumirile de rigoare. Cu siguranta copii din Lunca Rates vor avea un Craciun de poveste, asa cum poate ca nu l-au avut pana acum.

Nu pot sa inchei postarea fara a spune cateva cuvinte si despre persoana care a initiat aceasta campanie pe Iasi. E vorba despre Anda, multi dintre voi o cunoasteti mai bine decat mine, din diverse ipostaze ale blogosferei sau mediei iesene. Iar o persoana ca Anda nu putea sa faca lucrurile de mantuiala – s-a implicat 200% in acest proiect si a avut speranta ascunsa ca va putea ajuta familiile necajite din Lunca Rates. Nu a facut-o cu un scop ascuns – singura ei tinta este de a vedea oamenii fericiti. Si cu siguranta ca prin campania Globuri cu Suflet, impreuna cu voi, cu fiecare, va face multi copii sa zambeasca si sa spere ca in viitor vor putea si ei sa ofere din putinul lor.

Felicitari tuturor celor care s-au implicat in aceasta campanie. Pentru cei care isi vor dori sa faca donatii in continuare vor afla mai multe detalii de pe saptepietre.ro, blogul Andei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.