Ce mi-as dori…..

Sunt multe lucruri pe care mi le-as dori sa le fac in viata aceasta. Unele probabil ca se vor opri la stadii de vise, altele vor avea ocazia sa se indeplineasca. Dar cel mai important va fi ca imi voi atinge niste idealuri si niste obiective. Din fericire pentru mine, unele dintre ele se intampla in momentul de fata, altele au sanse foarte mari sa se intample in viitorul apropiat.

Un prieten, ce mi-a urmarit foarte atent activitatea mea la Superblog 2012 mi-a ridicat o intrebare, la care pe moment nu am avut raspuns. Si nu pentru ca nu as fi un tip hotarat, ci mai degraba pentru ca am fost pus in postura de a alege intre mai multe posibile destinatii viitoare ale viitorului meu job. Si aici ma refer la Radio Lynx, Trilulilu, Connect, PHOTO Magazine, PRwave, 121.ro, Robintel.ro, Obisnuit.eu, MoneyWatch.ro, ArenaIT.net, JurnalLifeStyle.ro. M-a intrebat ce mi-as dori sa fac daca unul dintre acesti parteneri mi-ar spune ca de maine m-ar angaja?

Ehei ce tareas fi eu atunci – imi si inchipui cu se bat partenerii media de la Superblog 2012 pe mine si sar cu oferte halucinante. Dar, va rog sa ma treziti, pentru ca imi pare ca ma departez de la subiect. Ceea ce mi-am dorit si imi doresc in continuare este sa evoluez intr-un domeniu captivant – cel de media. Si pentru ca are legatura cu domeniul in care activez acum – radio – cred ca cei de la Radio Lynx ar fi varianta optima pentru mine.

Ma si inchipui intr-o pozitie de marketer – mai exact marketer strategic si de dezvoltare. Am in cap niste strategii pentru o pozitionare mai buna a brandului Radio Lynx in randul radiourilor online. Una dintre strategiile pe care le-as adopta imediat ar fi o promovare continuua a Superblog. Si aici nu ma refer la o promovare doar pe perioada de desfasurare a concursului. Ma refer la promovarea Superblog in tot timpul anului. Am sa explic si de ce. In aceasta perioada s-au scris zeci de mii de articole, de catre un numar de blogeri. Va cer doar sa va inchipuiti cum ar fi ca prin promovarea Superblog in tot timpul anului sa se atraga un numar dublu de bloggeri, care sa scrie despre Radio Lynx si partenerii media.

Bineinteles ca ar fi o colaborare cu toti partenerii media ai Superblog, pentru ca doar impreuna putem sa ne promovam reciproc si fiecare sa urce in ierarhia online pe domeniul sau. Sunt zeci de mii de articole, unele mai reusite, altele mai putin reusite. Oare cum ar fi daca in fiecare zi s-ar citi cele mai bune postari, sau s-ar discuta cu omul din spatele postarii. In felul acesta se va da si o nota personala articolelor prin faptul ca autorii isi vor dezvalui emotiile avute din spatele laptop-ului. Nu este usor sa creez articole la comanda.

In plus as merge pe parteneriate strategice cu un radio clasic – on air, impreuna cu care sa realizez emisiuni ce sa se difuzeze atat pe Radio Lynx, cat si pe radioul partener. Si in acele emisiuni sa se discute despre Superblog.

Sunt de 2 ani concurent la Superblog si cred ca a venit momentul ca acesta sa treaca la nivelul urmator. Cred ca si-a atins maturitatea necesara pentru a iesi in lumea mare.

Postare scrisa pentru Superblog 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.