Iustina la salina Terra Centrum

La-Salina

 

Stau prost cu timpul. Stiu! Merit sa fiu luat la intrebari. Am promis ca vin cu relatarea experientei Iustinei de la Terra Centrum si nu am mai venit. Dar, pentru ca intotdeauna exista un dar, exista o explicatie. Lipsa de timp! Ati mai auzit scuza asta nu?

Dar nu mai conteaza acum! Important este ca, in sfarsit, am prins un pic de timp liber si m-am asezat la scris. Nu am sa va spun cat de minunat s-a simtit Iustina la salina, nu am sa va spun ca trebuie sa mergeti acolo. In schimb am sa va spun, cat de se poate de sincer, parerea unui parinte cu minte. Cred eu.

Cand am plecat la salina, Iustina era mofturoasa, ii curgea un pic nasul, aveam toate premisele unei raceli anuntate. Nu era ceva nou, mai trecusem prin raceala, prin nas infundat, prin antitermice date copilului. Si totusi ceva imi spunea ca, in acea zi, vom reusi sa scapam de nasul infundat si de primele simptome ale racelii. Ca o familie ce suntem, am plecat toti trei la salina, adulmecand ca ursii, mirosul sarat al salinei.

Am stat 1 ora pe ceas, timp in care Iustina a daramt vreo 2 castele de cuburi pe acolo, a mai plans ca o domnisoara ce se afla, s-a uitat la desene. Iar atunci cand a iesit din salina Terra Centrum, nasul nu ii mai curgea, iar tonusul ei era cu totul altul. Asta ca sa nu va mai spun ca la masa de amiaza a ras tot din farfurie – a avut o foame de lup.

Acum, stiu ca unii dintre voi vor cauta un loc in care copii sa se joace, sa fie intr-un loc in care sa se intoarca de placere. Dar, daca va doriti sanatate pentru copilul vostru si vreti ca el sa faca salinoterapie, Terra Centrum este locul pe care trebuie sa il treceti pe harta vizitelor copilului vostru. Asta, daca va doriti sa dormiti linistiti noptile, stiindu-va copilul sanatos si fara nas infundat si febra.

Nu este departe de voi – Terra Centrum, va asteapta pe Str. Luca Arbore, in incinta fostului DEDEMAN, vizavi de Sedcom Libris.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.