Lidl deschide un nou magazin in Iași

Inaugurarea noilor magazine Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România. Da Lidl deschide un nou magazin Iasi.

Lidl deschide un nou magazin Iasi

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent mai mult de 3.500 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

În Iași noul magazin Lidl se află pe Str. Tabacului nr. 7A și la deschidere își va aștepta clienții cu produse marcă proprie, dar și cu reduceri de până la 80%.  Cei care au copii mici vor putea găsi produse faine la prețuri accesibile – ca să vă faceți o idee o casă pentru copilasi o găsiți pe la 59 ron.

Mâine de la ora 8,00 se deschide.

 

2 comentarii pentru articolul “Lidl deschide un nou magazin in Iași

  1. Exact de asta aveam nevoie! Nu aveam de unde sa-mi cumpar paine, Bine ca s-a mai deschis un Lidl. Tara consumatoare ce suntem!

  2. Intr-o economie europeana care are interesul sa isi protejeze produsele autohtone, tari ca Romania nu au sanse sa poata iesi cu produse viabile la export. In ceea ce priveste faptul ca Romania a devenit o tara de consum, putem purta discutii complexe. Nu credeti ca si noi ca popor avem o vina in sensul asta? Nu acceptam prea usor sa consumam ce nu este al nostru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.