II – În vacanţă cu American Tourister

Încep să mă gândesc din ce în ce mai mult la vacanţă – cred că stresul de la servici îşi spune cuvântul. Am căutat destinaţii posibile, am vrut să găsesc ceva plăcut pentru o săptămână şi cred că voi face o mică excursie până la Praid. Am nevoie de aer curat pentru plămânii şi creierul meu obosit. Acum că m-am lămurit că vreau să plec în vacanţă mai rămâne să lucrez la capitolul bagaje.

Praid este un sat în sud-vestul judeţului Harghita, vestit pentru mina de sare comestibilă, care se exploatează aici încă din cele mai vechi timpuri. Săpăturile arheologice făcute în această zonă au descoperit materiale ce atestă prezenţa omului încă din cele mai vechi timpuri – una din descoperiri fiind făcută pe malul pârâului Mesteacăn – s-a descoperit un topor de piatră ce datează de la începutul epocii bronzului. Pe lângă vestita Salină Praid mai am de vizitat şi cetatea medievală Rapsonne ce se află la 12 km de Praid, fiind considerată monument istoric.

Cum toate bagajele mele sunt perimate fizic sau moral, am decis să merg la cumpărături la Real. Şi cum primul supermarket Real este la Bacău, iată că m-am decis că trebuie să îmi schimb valizele de vacanţă. Iar o ocazie potrivită pentru mine o reprezintă faptul că cei de la Real tocmai au scos la vânzare American Tourister – 8 valize pe care le poţi utiliza în funcţie de nevoile tale. Ai de unde alege – 4 valize sunt mici, 3 valize sunt medii şi una are o capacitate mai mare. Dacă mai iei în calcul şi faptul că faci 60% economie la capitolul bagaje, deja American Tourister este alegerea perfectă pentru perioada vacanţei. 

Iar pentru excursia de la Praid voi opta pentru valiza mare de la American Tourister – plec pentru o perioadă mai lungă de timp şi trebuie să iau cu mine şi căţel şi purcel. Cu siguranţă că şi prinţesele mele vor fi plăcut surprinse de confortul pe care ţi-l dă American Tourister. Ţinând cont că atunci când căutăm o valiză vrem să avem mobilitate crescută, vrem să încapă toată casa, dar valiza să nu fie grea şi cel mai important vrem să încapă prietenii Iustinei – pisicuţa pis-pis şi girafa-zebră valiza mare de la American Tourister îndeplineşte toate cerinţele noastre.

Praid aşteaptă-ne că venim şi aducem cu noi valizele American Tourister. Şi după cum mi-am promis la fiecare postare pentru Superblog voi încerca să dau un slogan în funcţie de specificul postării. Astăzi pot spune că: American Tourister – vacanţa uşoară.

Cu siguranţă mă voi distra la Praid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.