Oameni frumoși ai Iașului episodul 21

Oameni frumoși ai Iașului episodul 21. Este zi de miercuri, prilej de a mai scrie despre ei, despre oamenii frumoși pe care i-am întâlnit de-a lungul vieții mele. Simt nevoia să mă repet – mai ales pentru cei care intră pentru prima dată pe articolele mele despre oameni frumoși ai Iașului – ceea ce scriu vine din experiența personală pe care am avut-o cu acești oameni. Îmi puteți da dreptate, cum la fel de bine puteți să nu fiți de acord cu mine. Dar, scriu despre ei pentru că m-am săturat de oamenii care ies în față deși nu au pe ce se baza în afara tupeului, iar oamenii frumoși au bunul simț de a face în tăcere lucruri frumoase. Sunt sigur că sunt mult mai mulți oameni frumoși, dar nu am ajuns eu încă să îi cunosc pe toți.

Oameni frumoși ai Iașului episodul 21

Astăzi voi vorbi despre un om pe care îl cunosc de mulți ani. Dacă vreți îl cunosc de când era adolescent. Pentru mine este unul dintre acele exemple de om, care a plecat de jos și care prin muncă a ajuns destul de sus. Este un exemplu de om care nu uită de unde a plecat și care își păstrează modestia indiferent de câți oameni cunoaște. Viața nu a fost ușoară pentru omul de astăzi. Dar, a strâns din dinți și-a setat obiectivele și a ajuns bine. În ultima perioadă îl văd destul de liniștit și de împăcat cu el și cu viața lui.

Pentru el, postarea de astăzi va fi o surpriză. Sper să fie plăcută. Deși ne cunoaștem de foarte mult timp, nu am interacționat foarte mult. Dacă vreți, l-am observat de pe margine. Și mi-a plăcut ce am văzut. Mi-a plăcut să văd un om puternic, care nu s-a lăsat dărâmat de anumite perioade ale vieții. Mi-a plăcut să văd un om responsabil care se dedică atunci când pune mâna să facă ceva. Mi-a plăcut să văd mult bun-simț atunci când am interacționat cu el. Mi-a plăcut să văd un om crescând frumos, chiar dacă la un moment dat, acest om putea să aleagă alt drum. Poate mai prost.

Este unul dintre oamenii care poate fi dat un exemplu pentru cei care se plâng că viața este grea. Un exemplu de om care s-a scuturat de tot ce înseamnă rău din viața lui și a ales să lupte. Dar, fără să calce pe alții pe drumul lui spre reușită. Este mai mic decât mine, dar lucrurile frumoase le poți învăța și de la oamenii mai tineri ca tine. Dacă ai ochi să vezi. A făcut alegerile care trebuie în momentele critice ale vieții. Și a știut să și le asume. Să meargă mai departe chiar dacă i-a fost greu. Pentru mine este un exemplu de reușită. Și el știe foarte bine la ce mă refer.

Omul despre care scriu astăzi este Vlad Gheorghieș. Unul dintre oamenii tineri care mie personal îmi plac foarte mult. Poate pentru că, până într-un punct mă regăsesc în modul lui de a fi și în modul lui de a lupta pentru reușită. Este unul dintre oamenii care știe că modestia este bine-plăcută. Știți vorba aceea: ” viața îi răsplătește pe cei puternici”. Se aplică pentru Vlad. Cel puțin așa îl văd eu. Ca pe un om care a reușit prin muncă și prin strângerea dinților și mersul mai departe.

Vlad este acel tip de om care știe ce își dorește de la viață. Și ca o broscuță surdă, merge înainte până la atingerea obiectivului. Cu siguranță au fost oameni care la un moment dat nu au pariat pe Vlad. Din diverse motive. Dar, prin perseverență și prin modul lui de a fi a arătat că se poate. Mai bine spus și-a arătat lui că poate reuși. Chiar dacă o iei de jos în evoluția ta profesională. Doar să vrei să reușești.

Evoluția omului Vlad ar putea să fie exemplu didactic pentru coacheri :). Este cel mai bun exemplu că poți reuși în viață plecând de jos. Și urcând în pași mici dar siguri fiecare treaptă a scării sociale. Toate astea făcute cu mulțumire pentru fiecare pas înainte și cu învățare din fiecare pas înapoi. Viața nu este întotdeauna ușoară, dar cei care nu se dau bătuți ajung campioni. Vlad, din punctul meu de vedere a ajuns campion. Pentru tot ceea ce a reușit până la vârsta asta. Și sunt sigur că drumul lui va fi ascendent de acum încolo.

Bravo Vlad pentru modul în care ai știut să lupți pentru tine și pentru reușitele tale. Am mai spus-o și o repet – ești un exemplu de tânăr care a reușit prin muncă și perseverență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.